Patriarhia română vrea să construiască o biserică la Las Vegas!

Ce poţi face cu un milion de dolari în Las Vegas? Îi pierzi la casino sau îi investeşti în construcţia unei biserici ortotoxe, pentru sufletele pierdute prin sălile cu jocuri de noroc. Aceasta e iniţiativa patriarhiei române.

Fie că joacă Black Jack, poker sau ruletă, unii oameni cheltuie milioane de euro prin cazinouri. Preoţii români şi-au propus să-i aducă pe calea cea dreaptă şi vor să construiască o biserică ortotoxă în capitala jocurilor de noroc.

Chiar şi în oraşul desfrâului e nevoie de un loc în care păcatele să se spele, crede un preot român din statul Nevada. Pentru salvarea sufletelor, parohul cere ajutorul credincioşilor de pretutindeni.

Consiliul parohial al Bisericii „Sfântul Gheorhe” din Las Vegas, statul Nevada, USA, face apel la toţi creştinii şi susţinătorii Bisericii Ortodoxe de pretutindeni să sprijine financiar construirea primei biserici ortodoxe româneşti în Las Vegas.

Contul este deschis la Wells Fargo Bank, Las Vegas, Nevada, USA.

Routing No. 321270742

Account No. 0229814082.

ARHIEPISCOPIA ORTODOXĂ ROMÂNĂ DIN CELE DOUĂ AMERICI

Sursa: site-ul Oficial al Patriarhiei Române

Deşi pentru pentru biserica din Las Vegas mai trebuie 700.000 de dolari, Patriarhia se gândeşte deja la un noul lăcaş de cult – în Tokyo.

Ştire luată cap-coadă de pe antena3.ro

4 thoughts on “Patriarhia română vrea să construiască o biserică la Las Vegas!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *