Decalog Urban!

Chinurile facerii au fost groaznice, dar efortul a meritat. Ştiu foarte bine asta pentru că atunci când îmi văd creaţia … deci da, am lansat 

Thema blogului deşi pare rece şi mult prea simplă, ea ascunde multe lucruri chiar mişto, ca să nu zic că-i chiar funky!

Cele 2 postări prezente acum pe blog au fost scrise şi aici acum nu foarte mult timp, dar pentru cei ce nu au reuşit să le citească la timpul potrivit … pot recupera acum.

Promit că începând cu zilele următoare site-ul Decalog Urban va avea propriile postări şi vor fi exact aşa cum le văd eu în cap de mai mult zile.

Decalog = deca – 10;  log/logos – cuvânt

Asta nu înseamnă că fiecare postare va avea doar 10 cuvinte, ci fiecare postare în parte va fi compusă din, pretenţios spus, 10 ‘cuvântări’ … de fapt vor fi 10 mari idei!

Urban – pentru că cele mai multe scrieri vor avea legătură cu ‘urba’ … oricare dintre toate cele prezente în fiecare ţară de pe fiecare continent. 😀

Categoriile blogului vor fi … mai multe, până acum am găsit doar 4 : Evenimente urbane, Mituri urbane, Mistică urbană şi Teologie urbană.

Ne mai auzim … aş spune mai multe, dar trebuie să mă culc … mâine zi importantă. Chef de chef! 😀

7 thoughts on “Decalog Urban!

  1. Multumeasc! Va astept si acolo cand aveti chef sa mai iesiti din bârlog si sa mancati niste `cultura`! 😀

  2. Toate la timpul lor! Detalii mai pe la noapte ca eu ma bag in pat acum … ma doare capu` si nu-i de la gripa ci de la niste sucuri fara acid! 😀

  3. Si ziceai ca nu ai mult timp liber!

    Sa te cred, cand tu faci inca un blog (care suna interesant ca si concept, desi ma tem ca nu cumva constrangerile de 10 sa influenteze calitatea)?!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *