CCSB e ăla de l-a făcut pe Mircea Geoană să ţopăie!

CCSB este institutul de sondare preferat de către Antene. Tot el este cel ce pe 6 decembrie spunea că Geoană Mircea este preşedinte, astfel punându-l să ţopăie precum un prostănac.

Nu-s sociolog, dar când mă uit la cifrele din ultimul sondaj şi le adun depăşesc 100%, ajungând lejer la 111%. Cum vine asta?

(click pentru mărire)

Bine, era logic şi am mai zis asta, doar dacă terminai Sociologia la ID la „Spiru Haret” puteai crede că la 50.4% într-un sondaj de opinie cu marja de eroare de 2% eşti câştigător!

Deci la întrebarea „În general, consideraţi că România în momentul de faţă se îndreaptă într-o direcţie bună sau una greşită? ” dintr-o sută de persoane (pentru că asta spune %) 60 de persoane au zis de rău, 33 de bine, iar 18 nu au răspuns/nu ştiu? Păi ăia 11 în plus de unde sunt? Cred că de pe listele suplimentare sau poate acum la renumărare ei erau răspunsurile anulate care acum au devenit valide!?

P.S. După cum ziceam, nu-s sociolog, dar are noimă ce spun? N-am şters site-ul celui de a facut public sondajul pentru a-l face de râs. Practic şi-a scris numele pe toate gardurile!

7 thoughts on “CCSB e ăla de l-a făcut pe Mircea Geoană să ţopăie!

 1. Tu scrii ditamai argumentarea si nu vezi diferenta dintre 50 si 60 din poza?
  erai turbat de nervi sau cum? :-)) :-))

  ps- imi place ca nici dupa prima observatie nu ai corectat eroarea de calcul, tot 111 scrie si cand las eu comentariul aici. e bine, zic… sa nu avem dubii cu cine se face sau nu de ras :-)) 😀 😀

 2. Bre, putea sa scrie si 80 acolo, ideea e ca nu da 100%, conteaza ca-i 101 sau 111? E vorba ca aia sunt ori prosti, ori eu nu inteleg care-i rostul lui %

  De ras se fac cei ce au facut graficul si au luat bani pentru asta, nu eu care le atrag atentia.

  Exemplu: E mai putin importat ca unu in fundu gol scrie „hotii!” decat daca e imbracat in costum? Hotului sa-i fie rusine nu celui de il da in vileag!

  Credeam ca esti mai isteata decat atat! 😉

 3. lasa-ma cu teoria, esti bun la asta
  nu-mi pasa de sondaj, am obs doar ca 50+33+18=111, ceea ce e fain 😀
  eu zic sa scrii 80 in loc de 60 si sa-ti dea tot 111 :-))))))))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *