Zăpada mi-a furat maşina!

Mâine intenţionez să merg până la piaţă ca să-mi cumpăr o pereche de reni şi o sanie. Bun, dacă bag de seamă că e un efort financiar prea mare, aş putea să mă obişnuiesc şi cu o sanie trasă de câini din rasa Malamut de Alaska sau de ce nu, de nişte Husky mai zdravăni.

Acum 3 zile a nins foarte frumos, ca-n poveşti. Cum am prins o fereastră, între reprizele de ninsoare, am fost şi am dat zăpada jos de pe maşină. Acum 2 zile a plouat şi totul s-a transformat într-o băloşenie ş-o fleşcăială oribilă. Am zis … Bine, măcar se topeşte zăpada şi tot e ceva!

S-a topit, doar că a venit noaptea şi cu ea ploaia, iar dimineaţa a adus în vizită gradele sub zero … totul a devenit sticlă!

Copacii par plastifiaţi, iar atunci când bate vântul şi crengile se ating unele de altele se aude un zgomot … ca şi cum s-ar lovi cristale!

Ieri, maşina era acoperită integral de 2 – 3 cm de geaţă dură. Nu vroia să se deschidă, dar fratele tău e puternic, aşa că într-un final am dovedit-o!

A pornit şi 30 de min. aşa a stat, timp în care eu mă chinuiam cu gheaţa …

Dă-i cu apă fierbinte, cu feonul, cu rugăciuni şi muşchi, blesteme şi înjurături … Poate o oră a durat operaţiunea, dar a meritat. Arăta ca o maşina ce are stăpân, iar vecinii erau puţin invidioşi, dar şi puturoşi! 😀

Trei ore nu mi-am simţit mâinile, dar mă uitam din 5 în 5 min. pe geam şi eram mândru de realizarea mea!

Azi a nins, mult, foarte multe … ca-n poveşti! Maşinile nu se mai văd! Aleile din jurul blocului arată precum în imaginile alăturate, adică albe. Partea cu adevărat amuzantă e că încă ninge!

Clar, eu până pe data de 10 ianuarie nu-mi pot scoate maşina din zăpadă. La ultimul ochi aruncat pe geam, acum ~30 min, îi mai vedeam antena. Pentru a fi într-o stare mentala psihică sănătoasă, precum cea în care mă aflu acum, nu vreau să mă uit pe geam … sigur o să cedez nervos şi o să fac ca toate visele!

P.S. Unde e mai ieftin RCA’ul?

8 thoughts on “Zăpada mi-a furat maşina!

 1. In poza 2 este o masina cu farurile aprinse. Era proprietarul in ea?
  Tot in poza 2, in stanga masinii cu farurile aprinse, este ceva infipt, arata ca o tablita. Ce scrie, „nu parca” si numarul unei masini?

 2. @ Dan: La asta ma gandeam si eu … poate a ajuns cu masina acolo si n-a mai putut iesi! 😀

  Nu stiu, eu pozele le-am luat de pe net pentru ca aici inca ninge in draci, iar eu am scris postarea pe la orele 18 – 19 asa ca era bezna afara ca sa fac eu o poza, poate maine! 😀

  Cred ca e cu „Nu calcati iarba!”

  @ petrica: Clar nu se mai poate … Nu ai vazut ca planul meu pentru 2010 e sa plec intr-o tara calda cand e iarna la noi? Ce nevoie de garaj? Vila da, e buna! 😀

 3. Si la ce ajuta? Cumva dadea zapada din jur ca sa pot iesi? Cred ca a batut vantul destul de tare, ca nu mai e asa multa … masina e inconjurata de un strat cam pana la jumatatea rotii! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *