Zugravii nu-s economi!

Dacă nu ai avea permis de conducere, ai sta cu nevasta la mama ei, adică la soacră-ta, ai fi zugrav şi ai avea, probabil, ~2000 ron undeva la ciorap, ce ai face cu ei?

Exact, ţi-ai cumpăra o Dacie 1310 din 1998, alba şi uşor îmbrâncită peste tot, muşcată de rugină şi cu un interior atât de uzat că nici în hainele de zugrav nu ai intra în ea!

Cine a făcut asta înaintea noastră? Păi vecinul meu de la 4! Şi uite aşa, de prin noiembrie, stă maşina lui în faţa blocului fără să se mişte un singur cm.

În fiecare dimineaţă când plec la şcoală o văd şi mă minunez cum de mai este întreagă … adică nu că întreagă, ci cum era când şi-a luat-o. Oricum dacă apar noi lovituri nu aş observa că … ea toată e o lovitură imensă.

Când a nins şi spuneam că zăpada mi-a furat maşina, unii au trebuit să dea la lopată pentru a putea circula şi ajunge la muncă, dar el nici o treabă. Mai mult ca sigur aştepta să se topească şi uite-o iar la lumină. Acum e uşor gri, dar pare o operă de artă modernă. Metal măreţ înălţat spre cer, având la bază iarbă proaspătă de primăvară!

Să dea Dumnezeu să apară şi ghiocei pe ea, ca opera să fie completă. Hramul ei, al operei de artă, va fi: Puterea naturii te-a redus la tăcere! sau Victoria Mamei Terra asupra mecanicii şi tehnologiei de vârf!

N-am poză că-s puturos + mă gândesc ca nu cumva să mă vadă pe geam şi să bănuiască ce voi face cu ea. Aşa am păţit cu vecina mea timidă şi plină de culori care a găsit postare şi de atunci mă salută doar în fugă! Cu nea Nicu sunt prieten şi vreau să rămân aşa! Aaaa, el stă la 3 şi fix deasupra lui stă zugravul pilot!

Morala: Un zugrav nu trebuie să fie niciodată consultant financiar, logic, dar la fel de logic ar părea acum, ca soţia lui, care e minionă şi grăsuţă, să hotărască ce vor face cu economiile lor!

Ei sunt vecinii mei, cu ei defilez!

P.S. Poza mâine când mă întorc de la Constanţa!

5 thoughts on “Zugravii nu-s economi!

  1. N-am poza…. sa inteleg ca nu folosesti blackberry-ul la capacitate maxima? Facem un training?

    Atept (cand te intorci de la Constanta – prima data! 🙂 ) un post despre ce aplicatii ai pe BB :p

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *