Aplicaţiile din al meu BlackBerry Curve 8900

Pentru început, să lămurim un lucru:

Nu eu i-am pus numele telefonului şi sunt conştient că ar fi fost politically corect un nume de genul Afro-AmericanBerry Curve 8900.

Foarte multe programe instalate nu am şi cu ruşine spun asta. La caracteristicile lui şi la ce poate face, e jenant să-l foloseşti doar pentru Facebook şi încă vreo două, dar ajungem şi acolo!

Îmi instalasem Mini Opera, dar de curând am renunţat pentru că, mi se pare mie, e mai prietenos browserul lui. Ştiu că arată spartan şi e gri, asta ca să nu zic că parte un sms neterminat, dar îşi face treaba mai mult decât onorabil!

Pentru chat ar trebuie să folosesc Yahoo Messenger, dar nu prea o fac. L-am instalat şi cam atât! Păi când să stau de vorbă cu fetele mele? Dacă sunt acasă stau de la pc, când sunt la muncă, muncesc, iar dacă am chef şi acolo, am un pc conectat la net. Eu abuzez de Wi-Fi când sunt cu cineva la o cafea şi vreau să-i arăt ultimul clip al lui Fernando de la Caransebeş sau pentru a citit ultimele commenturi de pe blog!

Facebook este acolo şi eu am grijă să nu se simtă ignorat! 😀 Pentru a-l instala am folosit opţiunea Download through BlackBerry App World™ , dar se poate şi direct prin browser.

Pentru că cei de la BalckBerry nu au avut timp/chef să creeze un program oficial pentru twitter, m-am văzut nevoit să folosesc TwitterBerry! Pe ăsta chiar îl folosesc aproape zilnic şi de cele mai multe ori în timpul şedinţelor interminabile!

WordPress for BlackBerry este o achiziţie recentă pe care nu am butonat-o suficient încât să spun dacă-mi place sau nu. Sincer să fiu n-am puricat-o deloc! Nu pot scrie pe blog de pe telefon pentru că nu am diacritice şi … asta e buba. Vizionaţi video-ul de mai jos pentru detalii, iar pentru download direct pe telefon http://blackberry.wordpress.org/install

– Va urma –

25 thoughts on “Aplicaţiile din al meu BlackBerry Curve 8900

 1. Ocazional! 😀 Normal ca se vorbeste! Puctul forte e bateria care tine niste ore bune de vorbit incontinuu! 🙂

 2. Tot ce trebuie, tot pachetul office + pdf`uri! 😀

  P.S. Are si alarma ce ma trezeste in fiecare dimineata la 7:20

 3. @ Tanti Jeni: Doar de pui! 😀

  @ Cristian Gheorghe: Iphone au toti pustanii, ca sa nu zic toata lumea! BalckBerry e un fel de Mac printre pc`uri, adica e mai rar si mai de fiţă! 🙂 E un telefon inteligent, iar aplicatiile ce-s facute pentru el sunt serioase! Nu zic ca nu sunt si prostii de genu … atunci cand il agiti sa faca precum un bici, dar astea sunt exceptiile! Cu el fac parte dintr-o categorie limitata de oameni ce au asa ceva! O fi Iphone-ul un fel de Ferrari, dar BlackBerry`ul e un fel de Bugatti Veyron! 😀

 4. hi there, i just came across your web portal on bing, and i would like to tell that you compose awesomely good on your website. i am actually taken by the method that you write, and the content is outstanding. in any case, i would also love to acknowledge whether you would love to exchange links with my site? i will be to the great extent than happy to reciprocate and enter your link off in the blogroll. looking for your reply, i give my sincere thanks and cheers!

 5. e adevarat ca nu pot instala diferite aplicatii(free&paid) pe el daca nu am activat serviciul blackberry? doresc sa achizitionez un astfel de telefon si chiar nu vreau sa activez un abonament de genu .dorescdoar sa l fololesc pe wiffi si sa pot instala ce vreau eu pe el.
  Multumesc anticipat!

 6. De instalat le poti instala, dar nu toate vor functiona fara serviciul blackberry, chiar de e esti conectat la net prin wi-fi.

  Nu stiu sa-ti spun exact care nu ar merge, dar ca sa-l folosestu la 100% ai nevoie de asa ceva. Bun, poti sta pe net f bine si de pe wi-fi si se misca genial de bine, dar acum depinde ce-ti doresti de la un telefon.

  A, uite, de exemplu nu poti folosi serviciul de email al lui. 🙂

 7. am vazut pe blackberry web store diferite aplicatii dl bussiness pana la games.pe mine m-ar interesa aplicatia pt office si pdf(imi surade si ideea editarii documentelor).am mai vazut niste aplicatii pt led,baterie si multe altele…maiulul stiu ca nu se poate ..doar folosind opera mini pe wifi.

 8. Asta da, dar sa stii ca browserul lui e mult mai rapid si bun decat opera, chiar de nu e asa colorat, dar isi face datoria.

  Legat de editare documente, asa ceva are in el, nu are nevoie de programe instalate suplimentar. de la pdf la office sunt in el. 🙂

 9. incerc sa aflu un raspuns: dar nu l gasesc
  pe blackberry am instalat yahoomessenger si nu stiu daca se poate si vorbi ca la pc.
  poate cineva sa ma lamureasca?

 10. da, dar doar daca ai optiunea de internet blackberry, daca nu, nu. aceasta optiune este oferita de catre toti operatorii de telefonie mobila.

  mai pe romaneste, daca ai net pe mobil de la operatorul tau, va merge. nu uita ca la fel de bine poti folosi mai multe programe pt chat. de exemplu imi vine acum in minte ebuddy (click). recunoaste YM, MSN si cam ce e pe piata acum.

 11. aaaa vorbit – vorbit …. ma gandeam ca gen vorbit, adica chat, scris.

  nu, nu se poate si vorbi. cel putin versiunea mea de YM nu are si optiunea de call cum e cea de la pc.

 12. Merge si fara. Te poti conecta prin Wi-Fi la net, accesezi http://mobile.blackberry.com iti descarci Blackberry App World si prin el ai acces la mii de aplicatii pentru telefonul tau. Iti cere sa-ti faci cont, dar e free si dureaza maxim 1 min. Ai totul pus pe categorii acolo. Theme, Apps, Games, tot tot. Iar alea la randu lor se impart in Top New/Free/etc. Cele ce trebuie platite pot fi achitate daca ai un cont PayPal (banuiesc ca stii ce este) sau un card bancar. 🙂 Simplu ca buna ziua!

  PS: Vezi si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *