344min50sec

Minutele din titlu sunt minutele gratuite pe care le mai am de vorbit, dar …

Cu cine să le vorbesc? Nu mai am pe cine să sun şi pace! Dacă zilnic îi stresez pe toţi, acum nici nu-mi mai răspund … Bine, nu e ca şi cum trebuie să le vorbesc pe toate, deşi românul din mintea mea spune „Vorbeşte de toţi banii, fă-le pagubă!”, dar nah! dacă tot mi se facilitează posibilitatea de a fi în legătură cu lumea, ar fi păcat să nu le folosesc, zic!

Jur că aş suna un număr la nimereală, dar îmi e frică! La ce noroc am, mare lucru dacă nu nimeresc numărul unei colege de muncă a mamei mele sau mai grav, al vreunui interlop, adică coleg de muncă al tatului meu! 😀 (btw, glumesc)

Revenind la minute … pe cine să sun? Am luat agenda la rând şi sunt câteva persoane cu care n-am vorbit de … ultima dată când am vorbit … şi nu vreau să pară că sun pentru că regret şi poate, zic poate, e posibil să par un pămpălău!

Are cineva numărul de telefon al Simonei Pătruleasa? Pe ea aş suna-o! 😀

P.S. De ce Vodafone dă mai multe minute în loc să ieftinească abonamentele? Ce nevoie poate avea cineva de mii de minute?

11 thoughts on “344min50sec

 1. Intreaba-i pe cei care si-au facut abonament sau si-au luat cartela la Cosmote, de ce aceasta achizitie si vei avea raspunsul! 😉

  PS: in dimineata asta merge ingrozitor blog.com, implicit si barlogul (EOROR: 504 Gateway Time-out”)

 2. O sa-i intreb atunci cand voi cunoaste oameni atat de importanti incat au nevoie de mii de minute! 😀

 3. Asa e! Ca sa nu zicem ca la un an de fidelitate in Vodafone primeai 10 min nationale. Deci dupa 3 ani de platit facturi iti dadeau 30 de min … frumos, nu? Ca sa nu zicem ca la Orange daca iti faceai un abonament nou era posibil sa ai mai multe minute gratuite in retea decat daca erai abonat fidel de niste ani. (vorbesc de abonamente de acelasi tarif)

  Clientul nostru, stapanul nostru, dar cu moderatie! 😀

 4. N-am mai trecut pe aici de cand iti lasasem comm si era cu eroare
  Imi place cum scrii te bag in …..blogrolu masi de la mine de pe site

 5. Io am 5000 de minute Zapp. În fiecare lună! 😀 (până de curând aveam un infinit, da’ le-au mai redus… 😆 )

 6. @ Alexandra: Si cat vrei?

  @ Ckubs: Multumesc pentru vizita si locul din blogroll. Promit ca o sa-mi arunc ochii peste blogul tau si vei gasi un loc si la mine! 🙂

  @ petrică: L-au redus de la infinit la 5000? Sa le fie rusine … pai si-ti mai ajung? 😀

 7. Eu am avut o lună în care spre marea mea surprindere am vorbit aproape 1600 de minute 😀 Le-am vorbit pe toate cu o singură persoană, o foarte bună prietenă cu care începusem să nu mai am timp să mă întâlnesc. Acum nu mai vorbesc nici măcar 100 de minute pe lună cu ea.

 8. Hmmm, incep sa cred ca e bine ca nu le-am vorbit pe toate …. ce-i mult cam strica se pare! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *