Surpriza de pe blogul şcolii!

Profesorul din şcoala noastră, Ionuţ Puerava, gestionează cu pricepere şi talent un blog personal pe care l-am accesat în această seara. Vizita m-a încântat deoarece am descoperit blogul unui tânăr intelectual, cu articole pline de sevă, păreri argumentate şi dovada a multe lecturi în spatele a tot ce este publicat aici, lucru mai rar în ziua de azi, când totul se rezumă la păreri şi reacţii personale. Vă recomand o incursiune în lumea virutală a profesorului Ionuţ Puerava, tastând link-ul de mai jos :
http://ionut-puerava.com

Nici nu am ştiu cum să reacţionez când am văzut postarea de mai sus prezentă pe blogul şcolii. Caracterizarea domnului director este mai mult decât onorantă, iar pentru asta ţin să-i mulţumesc.

Chiar şi aşa, după primele clipe în care nu-mi mai încăpeam în piele de important ce mă credeam, m-a adus cu picioarele pe pământ gândul că acum sunt la un click distanţă de restul domnilor şi doamnelor profesori, colegii mei. Nu doar atât, dar mă gândeam cu groază ce părere îşi vor face ei după ce vor citi lucrurile mele prosteşti!

Am stat şi m-am gândit cam cine ar putea să-mi acceseze blogul … probabil cei ce folosesc pc-ul din cancelarie, iar asta pentru că la Home Page e setat să apară blogul şcolii.

După alte câteva minute am zis să împărtăşesc întâmplarea prietenilor, în dorinţa de a spune că e totul ok şi probabil nimeni nu va intra. Eu asta vroiam să aud sau că mă alarmez inutil! Culmea e că toţi au spus că e un plus pentru mine întâmplarea şi nu e cu nimic ştirbit statutul meu de profesor prin cele scrise pe blogul personal. Dar le-am zis … Eu am mai spus şi prostii, mai povestesc şi prostii! … la unison continuau … Asta e farmecul blogului şi aşa ne-ai făcut şi pe noi vizitatori fideli. Dacă ai fi fost rigid şi impersonal, mai mult ca sigur ai fi trecut neobservat!

Am prins curaj, iar a doua zi am mers cu privirea sus şi m-am făcut că nu ştiu să se fi întâmplat ceva neobişnuit pe net! 😀

P.S. Chiar de au trecut câteva săptămâni de atunci, tot mă bântuie gândul că poate ar fi fost mai bine …. adică aş fi preferat ca a mea carte de vizită să fie , totuşi, celălalt blog! Acolo se vede munca mea de cercetare, nu aici! 🙂

16 thoughts on “Surpriza de pe blogul şcolii!

 1. Vaiii, cat ma bucur ca fasta mea directoare nu a accesat blogul meu, eram sigur exmatriculat, nicidecum felicitat :))

 2. @ Dr.A: Nu atat autocenzura cat atentie toatala la gramatica si logica, poate poate colega de romana va intra si iau un 3 😀

  @ realbadpisy: Pentru mine e cam tarziu, nu?

  @ FloriSpuse: Dar povestea nu s-a terminat! In fiecare zi stau cu emotii! 😀

  @ Pavel: Daca nu atingeai imaginea scolii, nimeni nu avea nimic cu tine sau … cine stie ce director era la scoala ta! 😉

 3. @ Zusu: Am pomenit eu ceva odata de blog si probabil curiozitatea …

  @ petrică: Nici pomeneala! 😉

  @ sebra: Nu stiu daca am permisiunea, dar nici nu indraznesc sa o cer! 😀

  @ Dan: Multa lumea imi zice asta si o sa incep sa cred si eu! 🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *