Noua modalitate de furt din (sau de) maşină!

Pe cât pare de copilăroasă metoda, pe atât de practică ar putea fi. Nu ştiu dacă a devenit o obişnuinţă printre hoţii de maşini sau e o glumă, dar am primit-o pe email, aşa că o dau mai departe!

Saptamana trecuta un prieten a parcat intr-o parcare publica. Cand a plecat a remarcat o hartie pusa pe fereastra din spate. Cand a ridicat-o (dupa ce a ajuns acasa) a vazut ca era un bon de benzina. Din fericire unul din prietenii i-a zis sa nu se opreasca, caci posibil ca cineva sa astepte sa coboare din masina.

Aceasta tehnica se aplica atat femeilor cat si barbatilor Atentie la hartiile lipite pe luneta masinii dvs O noua maniera de furt a masinii( nu e o gluma)

E SIMPLU.
Mergeti in parking, deschideti masina si intrati inauntru Porniti motorul si bagati in marsarier In timp ce priviti prin luneta pentru a merge cu spatele, remarcati o hartie lipita in mijlocul lunetei. Va opriti, iesiti din masina pentru a da la o parte hartia (sau altceva) care va blocheaza vederea. Cand ajungeti in spatele masinii, apare hotul nu se stie de unde .
Intra in masina si pleaca in mare viteza practic fara sa puteti reactiona.
Ghiciti doamnelor? Pariu ca geanta dvs este in masina. Deci adresa, banii, cheile. Casa si identitatea dvs sunt compromise!

ATENTIE LA ACEST NOU MOD DE OPERARE.
Daca vedeti o hartie lipita in spatele masinii, incuiati-va portierele, porniti motorul si plecati. Veti ridica hartia mai tarziu!

Transmiteti acest e-mail familiei, prietenilor.

5 thoughts on “Noua modalitate de furt din (sau de) maşină!

  1. Cum adică, nu te cobori cu ranga în mână, în mijlocul parcării, urlând ca disperatu’:
    – Care mi-ai lipit, băi, hârtia pe lunetă?!… Ieşi afară, că fac măcel aici!
    Din astea, macho, dă bloggăr?… 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *