Japanese Hardcore Wrestling

Wrestling! Da, cuvântul inspiră teatru prost şi lupte între nişte coloşi ce nu-şi fac nici măcăr o echimoză, de sânge nici nu mai spun!

Japonezii au dus sportul la un nivel cu adevărat interesant pentru cei dornici să vădă luptă şi nu joacă. E de înţeles de ce la ei nu avea cum să prindă wrestling-ul, ei fiind obişnuiţi cu K1 şi întreceri ale diverselor stiluri de arte marţiale ce pun accept pe contact!

Au luat violenţa din sporturile lor şi au condimentat-o cu joacă, teatru şi arme din wrestling.

Step into the ring with the pioneers of the Japanese Death Match, where these fearless wrestlers will use any means necessary including: tables, ladders, broken glass, barbwire and even FIRE to win or end their opponent’s career. This hardcore event is filled with high flying crazy Japanese action that will leave any American wrestling fan breathless. After watching these extreme matches you will never look at pro-wrestling the same.

Clipuri se găsesc pe Youtube, dar ar fi fost nevoie de un +16 pentru a le posta pe blog … chiar nu-s pentru oricine meciurile, aşa că sper că te vei mulţumi cu pozele de mai jos!

Dacă eşti cu adevărat curios să vezi cum arată o astfel de luptă, îţi recomand una mai soft, click aici. Pe lângă neoane, vei vedea cum este aruncat un placaj cu sârmă ghimpată pe adversar, ca după să se lovească placajul respectiv cu scaune, adversarul fiind încă sub el! 😉

3 thoughts on “Japanese Hardcore Wrestling

  1. circ cu sange. e mai fain decat wrestlingu, ala chiar seamana cu politica noastra: nu vezi pic de sange, isi dau cu dna unualtuia, se tavalescu un pic pe la tv si gata.

  2. @ VanGhelie: Da, pentru ca e un teatru prost si care nu produce rezultate concrete!

    @ Dan: Nu stiu ce am facut, dar am sters commentul tau, scuze! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *