Ninja zombies te atacă!

Eşti acasă … la tine în cameră, tolănit pe pat şi cu privirea spre un punct fix … Zgomot!

Clipeşti odată, ba de două ori şi-ţi îndrepţi privirea spre uşa camerei …

E rumoare în casă, asta deşi eşti singur! E rumoare afară, asta deşi ar trebui să fie linişte pe strada ta, în oraşul tău!

Deodată, clar, în mintea ta, în sufletul tău, în inima ta, se aude …

(click)

Se deschide uşa şi ţi se descoperă o siluetă stranie, dar nu complet neaşteptată. Era firesc să vină cineva, dar …

DA e un ninja zombie, iar toţi oamenii din oraşul tău, ţara ta, planeta ta, s-au transformat în zombies mâncători de creier uman! Ce faci?

Poate sună copilăreşte şi puţin credibil, dar se poate întâmpla. Sau dacă un ninja zombie, ar putea fi un hoţ care intră peste tine, atunci ce faci? Ai ceva în jurul tău cu care să te aperi?

Eu azi m-am uitat şi cel mult aş putea apuca un pix, care vorba aia, nu-i un aducător de sânge renumit. Tu ai un cuţit de la teleshoping, din cel ce taie şi ciocane, sub pernă?

Revenind, îl vezi în pragul uşii …

Eu m-aş ridica în picioare, aş apuca scaunul de la pc şi l-aş arunca în direcţia lui. Ies în balcon şi văd zombies afară, reintru în casă! Ori el, ori eu! Din doi paşi şi trei mişcări iau plapuma de pe pat şi o arunc spre el, dar fiind ninja se fereşte şi devine invizibil …

Mă duc în colţul camerei şi încep să mârâi … hhhhh … mă arunc haotic în aer cu speranţa că poate-l prind. Cand pe jos … mă ridic şi fug în bucătărie! Închid uşa, inima bate … bate … e bine, sunt viu şi nu-s zombie!

Avea mama un ciocan din ăla pentru bătut şniţele … să-l caut, dar stai să dau drumu la gaze! Gata, acum hai la tata, ninja!

Încep să dau cu ciocanu haotic prin aer … poc, poc, aici mi-erai mişelule, ia să ai!

După ce l-am dovedit, într-o fugă maximă mă întorc în camera mea. Ceasul la mână, telefonul în buzunarul din faţă de la blugi (ca dacă voi cădea pe trepte atunci când mă voi lupta cu viitorii zombies, să nu cad pe el şi să-l stric, făcându-l inutilizabil), căştile de la el şi hanoracul bej!

Încep să intre în casă pe geamul de la balcon, da-i numai bine, iau bricheta şi … a fost o casă bună, dar acum e un cuptor pentru ninja zombies!

Ajuns afară sparg cu chestia pentru şniţele geamul masinii vecinului meu … n-am nevoie de maşina lui, dar ştie el de ce! 😀

112 … Alo, alo … şi aud „Arrrrrr” … E clar, planetară treaba! Sunt singur …

Mă pun în mijlocul străzii, zombies merg greu şi-şi târâie picioarele ca-n videoclipul lui Michael Jackson!

Căstile în urechi şi-l pun pe Nate Dogg să-mi cânte I got love!
 
 

(click)

– Aaaaaaa! Come to me … I got love!

Trag fermoarul hanoracului până sus, gluga pe cap, îmi aranjez blugii să cadă bine pe încăţămintea sport şi îi aştept ca un jucător de baseball!

P.S. Viteazule, tu ce ai fi făcut? Da, cu tine vorbesc!

7 thoughts on “Ninja zombies te atacă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *