Scutul american e tras la pilă de români!

Presedintele Traian Basescu a anuntat, joi, ca in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost aprobata participarea Romaniei la sistemul antiracheta, ca urmare a invitatiei presedintelui american Barack Obama: „Noul sistem nu este indreptat impotriva Rusiei; repet: nu este gazduit pe teritoriul Romaniei un sistem indreptat impotriva Rusiei, ci impotriva altor amenintari”.

Că n-am fost întrebaţi dacă vrem noi ăştia de sunt locuitori şi acum potenţiale victime, nu mai contează, că cehii şi polonezii au refuzat scutul, nici asta nu mai contează, dar ce contează e că unii vor lua foarte mulţi bani pentru a construi scutul american antirachetă, aşa cum au luat bani la celebra autostradă. Probabil scutul nu va fi finalizat niciodată şi va costa de 3 ori mai mult decât planurile iniţiale!

O suna pompos că e scut american, dar să nu uităm că avem şi o autostradă americană … aaaaa, am uitat, nu o avem! 😀

De ce sunt convins că nu va fi finalizată niciodată? Păi … deşi vin planurile de la ei, forţa de muncă e formată din bravi români, harnici şi serioşi, iar cei ce-i vor supraveghea pe românii muncitori sunt inginerii români cinstiţi şi serioşi!

Americanii fură planurile unei rachete ruseşti. Adună o echipă americană să o reconstruiască după planuri. Lucrează ăştia ce lucrează, sudează, lipesc din greu şi în final le iese un tractor.

Conducerea e nemulţumită şi adună o echipă de japonezi. Lucrează şi ăştia din greu, sudează, lipesc, asamblează şi după sforţări supraomeneşti le iese un tractor.

Conducerea e disperată şi adună o echipă de români. Intră românii în treabă, sudează, lipesc, asamblează şi în final, le iese un avion.

Conducerea: Incredibil! Suntem impresionaţi de munca voastră, celorlalte echipa le-au ieşit tractoare. Voi cum aţi făcut?

Românii: Şi nouă tot tractor ne-a ieşit, da’ l-am luat la pilă!

Fix aşa o să fie!

4 thoughts on “Scutul american e tras la pilă de români!

  1. Hmm… îmi place imaginea plastică „scut îndreptat împotriva cuiva…”
    – Hei, tu, ăla! Ce ţii, băi, scutul îndreptat spre mine, vrei să te sparg?!… 😆

  2. Pai scutul, prin natura sa, e unul ofensiv … Nu stiu de unde ideea asta ca ar fi defensiv! 😀

    Puneţi, bai baieti, mana si cititi niste almanahe! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *