Puterea rugăciunii!

Când un club de noapte s-a deschis pe strada principală a micului orăşel, singura biserică din localitate s-a adunat la rugăciune. Toată noaptea au stat în rugăciune înaintea lui Dumnezeu cerându-I ca să radă clubul de pe faţa pământului. Un fulger a lovit clădirea clubului, care a ars până în temelii. Proprietarul a dat biserica în judecată. Conducerea bisericii şi-a declinat orice vină. După ce a audiat ambele părţi, judecătorul a spus: „Se pare că indiferent de partea cui e vina, proprietarul clubului de noapte crede în puterea rugăciunii, iar biserica nu crede!”.

15 thoughts on “Puterea rugăciunii!

  1. Proprietarul a vazut o oportunitate prin care sa-si scoata paguba. Daca ar fi crezut cu adevarat, ii multumea Domnului ca i-a aratat calea cea dreapta.

  2. @ Dan: Calea cea dreapta in cazul asta duce la faliment si rate de platit la banci!

    @ Spiritul timpului: Pai ce farmec mai are rugaciunea daca nu e amestecata cu niste rautate umana!? 😀

  3. Mda… clubul putea fi plin cu oameni, totuşi Dumnezeu a ales să trăsnească şi să distrugă ceva ridicat de om. Acum scuză-mă dacă nu cred că Dumnezeu este pus pe distrugere de nişte incantaţii umane şi cred doar că el este peste noi. E divin, intangibil, e perfect. Niciodată nu cred că va distruge ceva… (şi aici includ bordele, laboratoare din Columbia de cocaină, şi/sau lagăre de tortură nemţeşti) pentru că şi alea sunt ale Lui. După cum ne spune cartea sfântă, nimic nu se face pe acest Pământ fără vrerea Lui. Aş vrea să cred că la Holocaust a clipit puţin… şi i-a scăpat. 🙂

  4. @ Moroi: Respect!

    @ Alexandra: Pai da, e o poveste … una reusita! 😛

    @ dennis: Biserica are nevoie de bani pentru un amarat de Audi A seis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *