În restanţă cu somnul!

S-a încheiat o săptămână înghesuit de plină şi obositoare … asta teoretic, pentru că practic mai e am o zi! Cum o astfel de săptămână nu se putea încheia altfel decât rău, mâine trebuie să fiu la job de pe la … 8 dimineaţa! Mâine e sâmbătă!!!

Au fost zile consecutive cu puţine ore de somn, iar totul al culiminat cu ziua de ieri. Zic „zi” pentru că oricum nopţile la mine sunt zile, deci …

Cum ziceam, ieri în jurul orei 2 dimineaţa am ajuns acasă, pe la 2 jumate am adormit, iar la 6:20 a trebuit să fiu în picioare pentru a pleca la muncă/serviciu/plantaţie. Ştiu ce urmează să mă întrebi … da, mă simt teleportat de pe o altă planetă, mai ales acum!

Sincer să fiu, eu intenţionam să ies şi în seara asta, dar fizic nu mai pot! O să încerc să adorm la un film, probabil la The Wolfman (2010) ca să fiu şi eu ca un om mâine!

Scuze pentru lipsa mea de pe blog, dar e greu să mai scrii ceva decent atunci când te simţi precum Atlas … da da şi pe mine mă dor umerii!

Pentru că sunt un pui de mogul, te invit, dacă eşti curios, să citeşti din Decalogul Urban despre Paştele Cailor … de unde vine denumirea şi pe ce dată cade! Credeai că nu există şi că e doar o glumă? Wrong!

4 thoughts on “În restanţă cu somnul!

  1. Te înţeleg perfect, ştiu cum este să rămâi în urmă cu somnul…Orice ar fi trebuie totuşi să-ţi faci ceva timp ca să şi dormi…nu trebuie să rămâi prea în urmă cu somnul. Servici uşor 🙂

  2. De vreo cateva luni eu ma simt de parca mi-a dat unu un pumn in cap. Ameteala, iarna, aceeasi rutina = plictisitor.
    Mentionez ca nu fac nimic deosebit si ma bag la somn pe la 00:00. Trezire la 6:40 😀

  3. Pai singur iti dai zi de zi un pum in cap din moment ce dormi putin peste 6 ore pe noapte! 😀 Eu stiam ca esti ok dupa un somn de +8 ore … eu zic sa recuperezi! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *