Isus este Domn!

Spre job, la semafor, am văzut maşina teologică. Semaforul era roşu şi număra 14 – 13 – 12 …  noroc că-s îndemânatic şi am scos repede telefon, după care am imortalizat momentul fix când s-a facut verde, dar până ca maşinile să înceapă să se mişte. Un fel de dezamorsarea bombei în ultima secundă! Isus este Domn!

22 thoughts on “Isus este Domn!

 1. Auzi mă, da’ tu, spre muncă, mergi pe Babadag ?! Nu ocolești cam mult ? 😀

  Despre mașina asta îți poate povesti leoaica mai multe… o parchează pe lângă unde stă ea… 🙂

 2. @ Liviu: Pai am fost in centru sa iau flori pentru doamnele profesori. Da, dar poza mea e mai clara decat cea a leului!
  P.S. Leu nu leoaica … pentru ca are parul precum coama unui leu adult si suparat! 😀

  @ Alexandra: Poate nu este vorba despre Acela la care te gandesti tu! Atat Iisus cat si Isus sunt nume relativ des intalnite la evreii din acea perioada. Pana si in Biblie sunt mentionati mai multi ce poarta numele asta, dar care au trait in diferite perioade de timp, poate despre unul dintre aceia este vorba. gen: Înţelepciunea lui Isus Sirah (merită citit, click`it)

 3. Io mă întreb numai de ce dumnezeu și-a dorit pe pămînt un reprezentant domn și nu doamnă și de ce dumnezeu este un domn și nu o doamnă. Asta numai așa că este luna predominant feminină.

  PS. Știu că am scris cu d mic.

 4. @ cristian: Pai Dumnezeu nu are cum sa fie barbat si nici femeie! Uiti ca e spirit!?
  @ Filme online gratis: Este domn … un fel de gentleman!?

  @ VanGhelie: Pai e din Bulgaria … tot un fel de iad pe pamand! 😀

 5. @ionuț ……. reextrasubliniez … un cuvânt mișto? O fi și spirit nu contest, numai că este peste tot desemnat ca domnul dumnezeul meu adicătelea nu doamna dumnezeaua (zeitate feminină- nu știam cui să-i spun altfel și ca să nu pronunț zeiță) mea. Merge argumentul tău și la isus? 😀

 6. Pai e modul manifestare a fiintei divine … Dumnezeu a luat trup omenesc, Iisus fiind insusi Dumnezeu, dar in acelasi timp si om! De ce in barbat si nu femeie!? Pai primul om nu a fost un barbat, d-asta … cred! 🙂

 7. @ Roxanne: da, dar poza mea e mai clara si mai frumoasa! 😀

  @ cristian: Mandru nevoie mare … la fel ca ala: Manelele ie viata mea

 8. Un gest frumos din partea lui, a aceluia cu Masina. Si Isus se scrie cu un Singur „I”.
  Citeste Biblia si vezi acolo 🙂
  Pace Voua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *