Gorillaz and Bruce Willis in Stylo

Mai sunt doar câteva zile până ce noul album Gorillaz „Plastic Beach” va fi lansat, însă clipul piesei „Stylo” a fost făcut deja public.

Vizionare plăcută!

„Plastic Beach” este al treilea album al trupei Gorillaz. El este produs de Virgin Records şi are 16 piese la care au colaborat şi Snoop Dogg, Lou Reed, De La Soul, Bobby Womack, Mos Def, Gruff Rhys şi Mark E. Smith.

2 thoughts on “Gorillaz and Bruce Willis in Stylo

 1. INDUSTRIA ANTICOMUNISMULUI IN FUNCTIUNE !
  IN PLINA CRIZA ECONOMICA ,IN TIMP CE SE MICSOREAZA PENSIILE SI COPII PLING DE FOAME O DELEGATIE DE 12 PERSOANE ATERIZEAZA LA NEW YORK . SIMPOZIONUL ORGANIZAT DE ICR LA COLUMBIA UNIVERSITY A AVUT SUCCES DEOSEBIT…… IN FATA UNEI SALI ABSOLUT GOALE ! DEMENTA CONTINUA PE BANII CONTRIBUABILULUI ROMAN.
  Simpozionul a oferit o analiză a evenimentelor din 1989 din spaţiul est-european şi a evoluţiilor care le-au urmat, a modului în care au fost ele percepute în spaţiul american, a schimbărilor intervenite în aceşti 20 de ani în percepţia asupra regimurilor comuniste şi a schimbărilor de la sfârşitul deceniului nouă, a felului în care este definit “post-comunismul”, a moştenirilor comunismului şi a mişcărilor de dizidenţă din regiune şi la nivel global.
  Participanţii români invitaţi – Prof. Vladimir Tismăneanu (Director, Center for the Study of Post-Communist Societies, University of Maryland); Prof. Paul Dragoş Aligică (Senior Research Fellow, Mercatus Center din cadrul George Mason University); filosoful Vlad Mureşan; prozatorul, criticul literar şi eseistul Angelo Mitchievici; Horia-Roman Patapievici, preşedintele, şi Mircea Mihăieş, vicepreşedinte (Institutul Cultural Român) – au susţinut prezentări în cadrul simpozionului.

  ACEASTA ESTE PROBABIL ULTIMA VIZITA A AGENTULUI VOLODYA TISMANEANU IN SUA DESCHIDETI :
  Robert Horvath DEVA Cineast New York http://devanewyork.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *