Limbile oficialilor

Cum ar trebui să vorbească un înalt oficial al statului? Să ştie limba română şi să aibă măcar câteva cunoştinţe de engleză. Engleza i-a dat însă de furcă joi şefului de la Inspecţia Muncii, Constantin Miclău.

Miclău este Inspector General de Stat la Inspecţia Muncii. Are studii universitare şi chiar post-universitare. În CV-ul său, Miclău spune că ştie engleză la nivel mediu şi a urmat un curs european de informatică. Imaginile următoare nu îl prea recomandă, însă.

9 thoughts on “Limbile oficialilor

  1. Face parte din neamu’ Pilosilor. N-au nimic in cap, dar au relatii. Cel mai mult ma enerveaza ca fiecare rahat din asta are pe langa el zeci de pupincuristi care ii perie. Asa ajung si ei sa se creada destepti.

  2. Nu stiu daca e doar asta (ca altii l-au mintit ca e un profesionist si un destept, iar el crede asta), dar nu putea repeta discursul ala inainte de a-l citi in fata presei!? Ce e in capul lor de nu-si dau un minim de silinta ca sa fie prezentabili la tv si sa ne minta frumos!?

    Asta e aroganta! Sunt atat de siguri ca nu-i poate clinti nimeni incat nici nu le pasa ca zic „harord” si il fac pe Vanghelie sa para un erudit! 🙂

  3. Nu sterg nimic, lasa ca-i bun la casa omului si CV`ul lui Becali! Pe langa faptul ca nu are realizari personale timp de ~20 de ani, asa cum ai remarcat si tu, dar scoala lui se termina odata cu absolvirea liceului!? 😀 Sa-mi public eu CV`ul si sa va impresionez pana la lacrimi cu multele scoli facute si diplome primite!? :))))

    N-o fac ca-i post, nu d-alta, dar voi ma credeti, nu!? :))

  4. ala e rezonabil. sunt ei ambasadori care habar n-au de limba tarii respective. si nu, nu de vorba de Vietnam, ci de Mexic (omul in schimb stia rusa, deh…)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *