Din urba mea!

În trafic am dat peste autocarul echipei Steaua Bucureşti şi m-am chinuit să-l zăresc pe Bănel prin geamurile fumurii, dar nimic, jur.

Poate pentru că treceam de pe o banda pe alta fără să mă asigur şi fiind cu ochii la autocar şi la maşina jandarmeriei, am trecut aproape, relativ aproape, pe lângă un pieton ce era angajat în trecerea străzii pe zebră şi care a spus:

– Paştele …

Continuarea mi-a scăpat pentru că mă grăbeam, dar tind să cred că a spus „Paşte fericit” sau poate „Paştele dvs. să fie plin de lumină şi înţelepciune”, nu? Are logică ce zic? Păi după şapte (7) săptămâni de post, refuz să cred că cineva în Sâmbăta mare ar înjura de cele sfinte!

În spatele autocarului era şi o maşină de teren cu număr de Bucureşti, dar nu era nea Gigi în ea, ci doi rubensieni. Îmi pare rău de tot, asta mai ales că ştiu Crezul şi mi-ar fi prins bine 2000$!

7 thoughts on “Din urba mea!

  1. Pai cui? Steaua II sa fi avut meci? Poate echipei Sportul Studentesc … nu stiu ce si cum, dar autocarul era cel al Stelei … ala de e dat la tv. Aveau si masini ale jandarmeriei cu ei, deci oficiala treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *