3 insulte, 2 ameninţări şi un comment gigant!

bai cretinule Ionut Puerava; Prea des si cu prea multa nesimtire denigrezi tu comunitatea armana din romania! stim ca faci parte din redactia daima si ca esti un ghindoc manipulat ca sa atraga cititori si sa starneasca polemica atat de necesara existentei jurnalistilor! Dar tu imbecilule limiteaza-te la etnia in care mama ta te-a nascut si nu mai defaima membrii comunitatii aromane. Prin ceea ce scrii dobitocule jignesti pe orice membru al comunitatii armane. Daca esti makedon si faci asta inseamna ca meriti sa fii scuipat intre ochi! Daca nu esti makedon si ai tupeul sa murdaresti in acest fel numele comunitatii aromane inseamna ca meriti mai mult decat atat; prieteneste te sfatuiesc ca pe viitor sa fii mai atent; cu toate ca esti o musculita ce bazaie pe harta Romaniei pana la urma vei supara foarte tare..si sa nu te miri cand vei fi luat la suturi pana ti se va schimba freza aia din cap!

asa ca pigmeule jurnalist admirator al lui Mircea Badea si care se screme sa faca rating pe acest mizerabil blog (de altfel si modul in care scrii), ai putea de exemplu sa studiezi cartea “Ionut Puerava- drumul catre Everestul Imbecilitatii” un spermatozoid refulat ce se screme sa faca rating atacand frecvent comunitatea armana din romania.

Şi un comment foarte lung pe care n-am avut răbdarea să-l citesc, aici. Poate îl citeşte cineva şi-mi face un rezumat, poate Emil Carageorge! 😀

P.S. Aromânul din commenturi o fi domnul deputat pd-l Costică Canacheu!?

12 thoughts on “3 insulte, 2 ameninţări şi un comment gigant!

  1. Stimate „un aroman”,

    De libertatea de expresie ati auzit? Sau reprezinta un concept mult prea profund pentru vederile dv. restranse?

  2. Este peste puterea mea de înţelegere…oricât m-aş strădui nu pot să pricep ce a vrut individul să demonstreze prin interminabilul comentariu. Fiecare are dreptul la o părere, cine este deştept ştie să-şi exprime acea părere fără să apeleze la insulte, cine nu…ei bine…nu cred că este nevoie să mai comentez.

  3. Daca e pe bune macar sa te fi mustrat ex/actuala blonda a lui Bote sau Adelina Varciu ca te urcai pe un val de popularitate si apareai in emisiuni mondene :))

  4. Pai d-asta nici nu-i bag in seama … eu vreau o Bahmuteanu, un Mitea sau Borcea … nu ma incurc eu in polemici cu astia mici! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *