Spălătorii auto stând în ploaie!

Nu înţeleg de ce toate spălătoriile auto sunt închise când afară plouă!

De ieri noapte plouă … da plouă, nu jucărie! Nu-i furtună, ci doar ploaie care nu se mai termină şi colac peste pupăză, toate florile albe din cireşii şi vişinii de la bloc sunt pe maşini. Un lucru mişto, adică, mie-mi place cum arată maşina … împodobită!

Revenind, acum e 16:59 şi la meteo spun că ploile vor continua şi mâine, dar de ce spălătoriile auto s-au închis? Dacă servicile oferite de ele s-ar fi rezumat la spălat exterior, aş fi înţeles , că deh!, cine-i nebun să-şi spele maşina pe ploaie, dar poate unii dintre cei ce posedă căruţe moderne vor să fie curate şi în interior … sau poate să-şi spele motorul pentru că de curând au schimbat ceva la distribuţie şi e plin de ulei sau poate poate … poate!

Să-mi fie iertată ultima frază kilometrică şi ploaia de virgule, dar pe bune, care-i treaba!? De ce-s închise toate!?

5 thoughts on “Spălătorii auto stând în ploaie!

  1. domnule, cand toata planeta se ocupa de norul de cenusa si de baselu care a venit cu avionul de la oradea, tu te interesezi de spalatori si spalatorii 😀

  2. @ dennis: Fiecare cu ce-l doare! Spălătoriile auto sunt baza într-un oraş plin de praf şi cu un nor de cenusa peste, iar spălătorii cu cârpe în mână sunt mai importanţi decât Băsescu! Asa i-am raspuns si lui Emil Carageorge!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *