Funeriu-i pe topogan!?

Am unii colegi care sunt foarte atenţi la declaraţiile oamenilor politici, la ce reforme propun & co. Eu nu-mi mai încarc memoria cu ce propuneri mai vine ministrul pentru că nu-mi pasă. De ce? Păi este foarte posibil să nu se respecte legile date (ex: cea cu 50% mărire), ca să nu zic că până să se aplice ce vrea el, este foarte posibil să fie demis! Apoi va veni un altul plin de idei şi nu va mai respecta nimic din ce se hotărâse până atunci. Deci, de ce să-i ascult!?

Clasa a IX-a nu va mai fi la liceu din 2013 (!?), asta vrea Funeriu. Păi până în 2013 e mult, iar Realitatea ne dă , ce ne anunţă Realitatea? Să-i zicem chestii indirecte … lovituri cu manta!

Daniel Funeriu este favoritul caselor de pariuri. Favorit în a pleca primul de la Palatul Victoria. Astfel, ministrul Educaţiei are o cotă mică, de 1,75 pentru a fi primul dat afară din Guvern, la o viitoare remaniere. Cu o cotă ceva mai atractivă la casa de pariuri Tobet, pe locul doi, se află, ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, cu 2,55, în timp ce locul trei este ocupat de ministrul Muncii, Mihail Şeitan, cu 3,25.

pam pam!

6 thoughts on “Funeriu-i pe topogan!?

  1. Ce ştii tu? E greu să administrezi când ai atâta majoritate… Trebuie să ai idei, iniţiative, programe… Nu-i uşor! :))))

  2. Fluieru e pa?….el oricum era pa de cand calcula viteza mainii lui Basescu dar oricum
    As vrea sa vad ca aplica ce a spus si pe urma sa plece, sa vina altu sa stearga cu buretele si tot asa pana scolile romanesti o sa scoata numai tinichigii, bucatari, grajdari si lopatari.

  3. Ne cam trebuie lopatari ca prea sunt pline strazile de gropi, nu trebuie astupate!? Oricum treaba cu scoala trebuie rezolvata … prea multi de au fac la Spiru Haret sau de stat si aranjaza conserve in Metro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *