Spirala prescrierii!

Şi-l mai aminteşte cineva pe Gregorian Bivolaru? E vorba de nenea ăla ce consuma pipi şi minţea fetele inocente pentru a face împreună cu el o spirală, poate două! 😀

Că unele dintre ele erau minore, nici nu mai contează. Că le-a filmat pe toate în timp ce se iubeau şi că după vindea casetele, chiar că-s detalii!

Important este că Gregorian Bivolaru, liderul Mişcării de Integrare Spirituală în Absolut (MISA) a scăpat de o parte dintre acuzaţii. Faptele pentru care a fost acuzat s-au prescris. El a fost achitat vineri de Tribunalul Sibiu, într-un dosar în care era judecat pentru perversiune sexuală, act sexual cu un minor şi trafic de minori.

De asemenea, instanţa a dispus încetarea procesului şi pentru trecerea frauduloasă a frontierei României, „ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale”.

E frumoasă România, ori ba!? Hai de 1 mai să facem o spirală şi să ne uităm la celebra emisiune a domnului Tucă în care guru ne-a umplut de … raze şi ce mai emite el!

Hai cu el … ammm, ammmm …

E frumoasă România, ori ba!?

9 thoughts on “Spirala prescrierii!

  1. S-or fi săturat ăia din Suedia să-l ţină pe casă şi masă şi le-or fi transmis „autorităţilor” române că-i vremea să-şi ia golanul înapoi… :)))

  2. Eu cred ca nu le prostea, erau constiente……
    Vrei sa bem impreuna niste pisu pe urma tu sa mi-o sugi te trag putin de sfarcuri si pe urma privim absolutul intinsi pe capota masinii?
    Oaaaau e exact ce mi-am dorit!!

  3. Pai judecatoarea aia ce treaba avea cu el? Nu gasea ea la banii ei un pachet de muschi sa o rasfete? 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *