Aterizare de urgenţă la Calcutta, pentru că a refuzat să-şi dea jos vălul islamic

Un avion aparţinând companiei low cost SpiceJet a aterizat de urgenţă, miercuri, la Calcutta, din cauza comportamenului „suspect” al unui cuplu de pasageri ruşi, femeia purtând văl islamic integral.

Potrivit directorului aeroportului, citat de AFP, pilotul a cerut să i se permită efectuarea aterizării, după ce echipajul l-a alertat că femeia refuză să îşi dea jos vălul pentru a putea fi identificată.

La bordul avionului, care venea de la Pune (sud) şi se îndrepta spre Calcutta, se aflau 123 de pasageri.

„Unii pasageri au considerat atitudinea lor suspectă şi au atras atenţia echipajului”, a precizat directorul aeroportului.

Cele două persoane au fost reţinute după aterizare, pentru a fi interogate. Ulterior, cei doi au fost eliberaţi.

„Cei doi ruşi au luat acum un alt avion către Dacca”, în Bangladesh, a mai spus directorul aeroportului.

8 thoughts on “Aterizare de urgenţă la Calcutta, pentru că a refuzat să-şi dea jos vălul islamic

 1. Pai si daca e rusoaica ce? Pai asta e doar nationalitatea nu si religia. Cei mai multi le incurca .. daca zici roman sau grec trebuie sa zici ortodox? Eu ma pot converti la orice religie, iar rusoaica fiind un musulman ca la carte nu a vrut sa-l dea jos ca asa e la ei … de aici si `problema`!

  Acum daca e acoperita = terorist? Chiar ca-s unii incuiati la minte!

 2. Ce ma mira pe mine este chestia ca femeia respectiva se afla deja la bordul avionului in plin zbor, purtand val integral. Deci se presupune ca a fost deja identificata inainte sa se urce in avion. Doh! In al doilea rand, nu inteleg din articol, in ce consta comoprtamentul „suspect” al celor doi. Deci si rusul se comporta suspect ? Ala ce facea ? Purta si el val ? In al treilea rand, cine merge cu identificarea prin avion in timpul zborului ? Nu am intalnit vreodata asa ceva. Am zburat de nenumarate ori. Nu m-a luat nimeni la identificat decat la imbarcare si debarcare.
  Cine a scris articolul asta ? 😆 De la ce ziar provine idiotul ?

 3. ” in ce consta comoprtamentul “suspect” al celor doi.”

  pai aia era acoperita full cand aia probabil faceau spume la gura de caldura si cand venea mancarea aia mancau normal, aia mancat dandandusi doar bucata de panza de la gura jos sa manance si or fi zis aia ca o avea vreo boala 😆

  ionute, aveai domeniu dupa ce vad in comentarii? 😀

 4. Si totusi articolul nu-mi explica cine umbla umbla cu identificarea pasagerilor prin avion in timpul zborului, sau cum de sa urcat ea cu burqa in avion in primul rand ? A fost o data identificata la controlul pasapoartelor si imbarcare. Gata cu atata identificare.
  Cat despre cum manca ea e treaba ei.
  Nu am facut niciodata spume de caldura in avion. Are are conditonat sa stii. 😆

 5. zic aia, who knows, poate inainte de imbarcare.

  pai simplu : la identificare si-a luat doar panza de pe fata, dando peste cap si dupaia a pus-o la loc :-??

 6. Mai bine de un an m-am ocupat si de un blog de nisa la care am renuntat din lipsa de timp. Ala era cartea mea de vizita. Thema facuta de mine si tot ce trebuie,

  In mod normal ar trebui sa fie on, dar cred ca l-am bulit. Oricum stersesem toata arhiva … ma gandesc ca si alte fisiere …

 7. E plina lumea de nebuni si panicati. Naspa ca nu avea o centura cu TNT, oare atunci se mai luau de ea in avion? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *