Marius Moga fuge-n Regat!

Marius Moga s-a cam lăsat de România. Stă mai mult la Londra decât la Bucureşti şi unele urechi muzicale au auzit c-ar vrea să se stabilească definitiv acolo. Asta e vestea bună. Vestea proastă e că asta n-o să schimbe cu nimic părerea englezilor despre hoţii ăia de români, ci doar o s-o nuanţeze.

Că să ne demonstreze că totuşi a învăţat ceva de la puterile imprerialiste, Moga a făcut accident în Băneasa în timp ce era urmărit de paparazzi! şi acum … hai să fugim de la locul accidentului, zic! 😀

3 thoughts on “Marius Moga fuge-n Regat!

  1. Pleaca Micul Hotzart dar imi e sa nu faca cum a facut si Puya ca pleaca prin Austria cand cand il bagase a doua oara hasisu pe Sisu la parnaie si intre timp s-a razgandit. Plus ca daca e o hotarare definitiva si irevocabila nu s-ar descurca singur. Nu poate sa fure singur linii melodice si sa si le asume ca aici trebuie sa mai ia macar pe cineva….poate pe Elvis 2 (Adrian Enache) ca Elvis 1 nu cred ca pleaca asa usor de la Dansez si nici de langa Andreea dupa ce a devenit celebra cu chilotu extensibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *