Constipatul Elvis Presley!

Majoritatea oamenilor cred că dependenţa de droguri şi obezitatea au fost principalele cauze care au dus la moartea lui Elvis Presley, dar adevărul ar putea fi ceva mai stânjenitor. Regele Rock’n Roll suferea de constipaţie cronică, potrivit newser.com.

Doctorul şi prietenul său, George Nichopoulos, scrie despre această afecţiune în cartea sa, „Regele şi doctorul Nick”, dezvăluind că Regele avea colonul de două ori mai lung şi de două ori mai larg decât unul normal în momentul morţii. Doctorul Nichopoulos mai scrie că, în urma autopsiei, în colonul lui Elvis Presley s-au găsit materii fecale vechi de 4-5 luni.

Potrivit lui Nichopoulos, din cauza tratamentelor pentru constipaţie, Elvis avea „accidente pe scenă”. Chiar şi înfăţişarea sa umflată era o urmare a afecţiunii de care suferea Presley.

Câteodată, Presley arăta mai bine pentru că „avea scaun sănătos şi pierdea mult în greutate din acest motiv.”

4 thoughts on “Constipatul Elvis Presley!

  1. Mie cei care au fost in preajma unei vedete si apoi fac declaratii din astea, mi se par cei mai jegosi oameni. Fie ei soferi, doctori, gradinari, etc. Bai, au stat pe salarii enorme, fata de munca pe care o prestau, si acum vin sa dezvaluie ei adevarul despre colonul lui Elvis, ca sa mai ia niste banuti de la reviste.

  2. Dar e adevarul, spune el, despre moartea unui rege, moarte ce nu a fost elucidata … mie chiar nu mi se pare a fi din categoria „Blonda lui Bote`”!

    Chiar si asa, pare logica explicatia, mai ales ca regele a murit stand pe wc! 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *