Mersul Tăcerii

Pe data de 1 iunie, Pro Vita Bucureşti organizează Marşul Tăcerii. Un marş pentru dreptul la viaţă al copilului născut şi nenăscut. Copiii şi mamele lor au nevoie de sprijinul nostru. Problemele sunt multe dar nu avortul este soluţia.

Avortul distruge suflete şi vieţi. Avortul lasă urme atât fizice cât şi psihice. Femeia merită respectul şi grija noastră. Prin avort ea este înjosită, tratată cu dispret, fără milă.

Susţine acest marş, vino alături de noi. Ajută oamenii să constientizeze că viaţa începe din momentul concepţiei.

Sufletul unui copil depinde de alegerea ta. ALEGE VIAŢA!

Copiii nenăscuţi nu pot striga şi nici nu pot răspunde dacă-şi doresc sau nu viaţa. Suntem acolo pentru cei care nu pot face nimic pentru a se apăra.

Punctul de întâlnire va fi în parcul Tineretului, intrarea de la cluburile de tenis Livone (între gura de metrou Brancoveanu şi Cimitirul Catolic) la ora 17.00. Ne vom opri la Biserica Eroii Revoluţiei unde vom aprinde lumânări şi vom depune flori.

Participă împreuna cu noi pe 1 iunie la Marşul Tăcerii. Nu vom striga şi nu vom da interviuri, prin tăcerea şi sobrietatea noastră vom comemora, fără a învinovăţi pe nimeni, viaţa curmată a milioane de copii în Romania.

Viaţa este un dar şi merită să fie respectată ca atare!

„Dacă vom accepta că o mamă îşi poate ucide propriul copil, cum vom putea spune oamenilor să nu se ucidă între ei?” (Maica Tereza de Calcutta)

Asociaţia „PRO-VITA – pentru Născuţi şi Nenăscuţi”, Filiala Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *