Bou’reanu!

Tânărul „cu muci în freză”, Boureanu, aceste kamikaze portocaliu, a fost activat de curând. Eu mi-l amintesc doar din perioade electorale când ţipă pe la Realitatea şi Antena3 şi cum face ca toate visele.

Ce a făcut la doamna Vrânceanu-Firea nici nu poate fi descris în cuvinte, mai bine vedeţi cu ochii voştri!

Bunătăţi din 2008: Deputatul Cristian Boureanu s-a îndatorat la banci cu aproape 6 milioane de euro. Deputatul spune că din banii respectivi şi-a cumpărat un apartament în New York şi mai multe hectare de teren în Bucureşti şi în Ilfov. Dacă unele dintre credite au scadenţa anul acesta (n.r. 2008), pentru altele, Boureanu are de plată până în 2038. D`aici!

Întrebarea rămâne: Cum pot nişte bugetarii, chiar miniştri fiind, cu un salar de +4000 lei să ia aşa credite de la bănci?

Era să uit, click pe poză … merită! 😉

11 thoughts on “Bou’reanu!

 1. Prea IDIOT pentru a mai fi luat in seama. A devenit cantitate neglijabila chiar si in PDL. A facut praf campania prezidentila a lui Basescu in Arges prin idioteniile comise. Mai ca era sa se bata la propriu pe-acolo ca sa apere onoarea nereperata a familiei Basescu. Cineva isi batea joc de EBa iar martafoiul a sarit sa ii aplice o corectie fizica. Prost!

 2. De la un timp sunt certat cu tastatura … ca-n vremurile bune!

  Nu e vina mea, jur, dar le scriu in graba prin pauze si … 😀

 3. numai salariul și faptul că este kamikaze portocaliu nu ajunge pentru no limit credit card….tre’ să mai fie un aspect minor si insignifiant…

 4. Mai Bou ca Boureanu si vaca ca Firea sunt aia care s-au stropit cu apa la B1TV, parca Marius Marinescu si Anca Constantinescu le zice 🙂

  Eu nu-i inteleg pe aia care vor sa o scoata nevinovata pe Firea. Ce vor sa demonstreze?

 5. Pai nu, dar cu porcii trebuie sa fii porc, iar Firea si-a intrat perfect in rol, zici ca-i genetic! 😀

  Am zis porc? Pardon, bou! :))

 6. In cazul ala Boureanu a fost bou si Firea prea firava….
  Daca tot vorbeste de amantlacuri sa fie mai atent cu ex nasu Vladescu sa nu recidiveze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *