Adevărata Simona Halep – jucătoarea de tenis

Rezultatele sportive ale Simonei Halep, din anii 2008 şi 2009, fiind arhicunoscute, le menţionez doar pe cele de la începutul anului 2010 şi până în prezent!

În ianuarie a participat la Openul Australian, dar a fost eliminată încă din primul tur al calificărilor de Stephanie Foretz din Franţa, scor 6-4, 4-6, 6-4.

Prima mare performanţă într-un turneu WTA a fost atinsă la competiţia din luna aprilie de la Marbella, Spania. Venită din calificări, Halep a ajuns până în sferturile de finală, trecând printre altele de Iveta Benesova, a 70-a jucătoare a lumii şi de Sorana Cîrstea, locul 36 mondial. În sferturi a fost învinsă de Flavia Pennetta.

A urmat şi prima finală a carierei într-un turneu WTA. La Fès, în Maroc, Halep a evoluat în calificări şi a eliminat printre altele pe Lucie Hradecka, a opta favorită a turneului, în primul tur, şi pe Patty Schnyder, cap de serie numărul doi, în sferturile de finală. În finală (1 Mai 2010) a fost însă învinsă cu 6-4, 6-2 de cehoaica Iveta Benesova.

9 thoughts on “Adevărata Simona Halep – jucătoarea de tenis

 1. M-a certat verisoara ei si a trezit in minte sentimente ce nu stiam ca le am.

  Ca mi-a atins o coarda sensibila, e prea mult spus, dar dupa ce am vb cu ea a inceput sa-mi para putin rau … mai ales ca suntem machidoni si alta e relatia noastra, dar …

  De sters nu sterg nimic, iar pentru a impaca si capra si varza, am scris si despre performantele ei sportive, iar acum toata lumea e multumita! 😀 Mai ales Elena … trebuia sa-i fac pe plac, doar e frumoasa, asta fiind singurul criteriu care conteaza cu adevarat pt mine! 😛

  Elena Halep, verisoara Simonei, a zis ca-i foarte urat ce am facut, doar e o copila ea (18 – 19 ani) si nu trebuia sa fiu rautacios, dar amuzant a fost cum m-a abordat:

  halepelena (6/7/2010 10:07:23 AM): buna
  halepelena (6/7/2010 10:07:33 AM): tu ai ceva cu toate rudele mele?

  Eu fiind la a 2 a abatere … acum ceva timp „m-am luat” de o alta verisoara, Chirana Halep, despre care am zis ca are … mai bine citeste! 😀

 2. A pierdut … First Round: Samantha Stosur defeats Simona Halep!

  Dar nu se pune! 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *