Ion Iliescu hărţuit de nişte „măi animale”!

Prezent la Bookfest pentru a presta nişte chestii social-democrate, ca de obicei, fostul preşedinte Ion Iliescu a fost surprins neplăcut să descopere că trei tineri de la Noii Golani, care la începutul anilor ’90 aveau între 0 şi 3 ani, nu prea îl plac. Neştiind dacă să cheme sau nu minerii, pentru a-i evacua pe tineri, Ion Iliescu s-a declarat profund tulburat de incident folosind cuvinte complicate precum: huliganism, cultură sau chemare la dezordine.

4 thoughts on “Ion Iliescu hărţuit de nişte „măi animale”!

  1. Ti-am spus ca-mi place tanarul ala? Ti-am spus? Deci baiatu’ ala si-a batut joc de Ilici mai mult decat toate procesele pe care le-a avut si o sa le aiba comunistu’. Ce-i face de fiecare data cand bosorogu’ isi serbeaza ziua de nastere sau mai scoate vreo carte, nu se compara cu nimic altceva.

  2. Da, e acelasi care aprindea lumanari cand era ziua de nastere a lu` Iliescu! :)) Cum il prinde, cum il face de rahat! 😀

  3. Asta nu e nimic….faza cea mai tare mi s-a parut cand a facut omu o vizita in Canada sau America nu mai sunt sigur, in ultimu an de mandat si a venit unu cu un carnat in mustar bagat intr-un carton. I-a dat in cap si cica: Din cauza ta am plecat din tar, mai animalule!

  4. Pe asta o uitasem! :))) mersi ca mi-ai reamintit-o … e la fel de tare ca aia cand a incercat sa dea intr-o minge Constantinescu si a cazut in fund! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *