Connect – internetul de la Cosmote

În ianuarie, Cosmote România a lansat Connect, prima soluţie de conectare la Internet prin intermediul reţelei broadband CDMA a Telemobil (Zapp). Grupul Cosmote a preluat anul trecut Telemobil (Zapp), valoarea tranzacției fiind de 207 milioane euro.

Connect este disponibil în patru variante, denumite Connect Now, Connect Eco, Connect Pro şi Connect Ultra, ce oferă viteze de transfer de până la 3,1 Mbps pentru download şi 1,8 Mbps pentru upload, prin intermediul retelei broadband CDMA a Telemobil, care dispune de o acoperire de 61% la nivelul populației.

Soluţia de broadband mobil este oferită prin intermediul unui modem Z025a alb, care-i frumos foc.

Bun, pe cutie scrie: „te conectezi pe loc din orice loc … Cea mai bună acoperire din România pentru internet de mare viteză de până la 3,1Mbps” și pe fundal e o poză cu un cuplu ce stă pe iarbă, probabil într-un parc și care butonează un notebook.

3,1 Mbps zici? L-am testat pe Speedtest.net și n-a urcat mai mult de 1.49 Mbps … probabil trebuie să stau lipit de antena lor pentru a prinde maximul ăla. Să nu fiu înțeles greșit, nu mă plâng, sunt super încântat de el și nu-s atât de naiv încât să fi crezut ce zic ei. Dacă era așa, treceam la Vodafone, doar ei zic ceva de 7,1 Mbps! :)) Jur că nu-s sănătoși ăștia cu prostiile lor, deși ar trebui să dea oricui de bănuit cuvintele cheie „de până.

Deci e bun, asta vroiam să zic și … atât!

6 thoughts on “Connect – internetul de la Cosmote

 1. Ştiu. Am şi acum prin casă un modem Z020 negru. L-am folosit vreun an până am trecut pe RDS. Merge(a) brici. 🙂

 2. Chiar da … m-a surprins si pe mine! E o investitie buna … oricum nu am de ales, 2 ani nu mai scap de el! 😀

 3. Te-ai prins din pacate dupa ce l-ai luat: exact „de până la”…

  Diferenta intre unul de pana la 3.6Mbps si de pana la 7.2Mbps, o intuiesti: pana la 7.2 poate depasi 3.6, iar de pana la 3.6, cel mult o poate atinge!

  In plus, la Vodafone in principalele 16 orase din tara, viteza este „de pana la” 21.6Mbps!!! Tulcea nu intra top16, Constanta da!

  Iti era greu sa ma suni? 🙁

 4. Te omoara concurenta, dnu Sport? Da si tu un ban cinstit, sa vezi reclama pe bloguri dobrogene…

 5. Pai nu, a fost ceva … cum sa zic … spontan! 🙂 Poate intr-un viitor apropiat o sa abuzez si de propunerea asta, nu strica un net in plus! 😀

  In Tulcea, la Cosmote, sunt 2 domnisoare super, la Vodafone e un nene grasunel si o tipa banala … nu ma bag peste cei de la resurse umane, dar se pare ca nu-si fac treaba la Vodafone! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *