Cupa mondială FIFA 2010

Mă uit la meciuri, aproape la toate. Ce nu prind în direct, adică pe cele mai multe, le văd după în reluare tot pe TVR (dimineața, parcă) sau pe TeleSport!

Îmi place Argentina, dar nu pot spune că era preferata mea încă dinaintea începerii Campionatului Mondial de Fotbal. Echipa am descoperit-o la primul lor meci care a fost ceva … ceva și nu altceva! 😉 Atât de multă încredere am că am pariat cash pe Argentina!

Grecia vreau să nu se facă de râs, atât. Adică, mereu vreau ca țări din Europa să câștige meciurile cu țări de pe alte continente. Stau și zic … Păi pot ăia din Mexic. Nigeria, Coreea sau SUA să câștige? Nu prea, doar ce campionate au ăia!? … și după îmi amintesc … Dar europenii ce campionate au? Jucătorii cei mai buni sunt adunați de peste tot … Asia, America, Africa …

Slovenia conduce SUA cu 2 – 1 și mai sunt 10 min. până la final, iar eu mă bucur maxim. Slovenia are o echipă decentă!

Uruguay m-a surprins! Adică nu echipa lor cât Franța și mai ales Africa de Sud … ambele păreau teleportate, nu alta. 😛

Anglia și Spania sper să nu treacă de grupe! De ce? Pentru că mai toți țin cu ele și … d-aia.

Grupa F e … ciudată rău, dar rău!

SUA a egalat acum, 2 – 2 … Cum Dumnezeu nu se găsește cineva să-i umilească pe grașii ăștia îngânfați și consumatori de petrol arab? Mai sunt 8 minute … hai Slovenia!

Băi, ești nebun? Au dat gol!!!  Zi mă, l-au anulat sau nu? Hai măăăă … tot 2 -2, bravo! Hai să dau Publish că poate rămâne măcar scorul ăsta!

Update:  2 – 2 rezultat final. Dacă Anglia câștigă cu Algeria, SUA poate rămâne acasă … dar-ar Dumnezeu să dea!

8 thoughts on “Cupa mondială FIFA 2010

  1. Hai, măi, nu mai fi aşa subiectiv. SUA meritau să câştige, arbitrul le-a anulat complet aiurea golul 3. Iar Grecia n-are ce căuta la Mondiale, e în criză! :))))

  2. Poate d-asta nu e nici Romania! :)) Le-a anulat un gol valabil si bine le-a facut … acum sper sa le mai anuleze unul si la meciul urmator, iar ei sa-si dea autogol! 😀

  3. Mie imi place ca pleaca Franta acasa… Sunt o gasca de niste multe vedete cu figuri dar nu sunt o echipa.
    Anglia si Spania vreau sa se califice cat mai sus si sa si-o fure de la o Argentina sau Brazilia c altfel daca pleaca e chestia aia: mamaaa, daca n-aveam ghinion faceam prapad.
    Italia sa plece acasa ca au mereu noroc sa se califice la limita, Grecii imi plac doar pentru tzatziki vreau in schimb sa fie minunea care sa califice si Germania si Serbia.

  4. Anglia oricum cred ca nu mai are sanse dupa 2 egaluri, ca si SUA, doar ca ultima are un meci mai usor! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *