DACIA Duster for President!

Traian Băsescu este cel mai tare din parcare la ora aceasta, nu de alta, dar e singurul român care și-a tras mașină Dacia Duster. Și ca să fie mai cu moț, a cerut-o roșie.

Constructorii nu s-au lăsat mai prejos și roșie i-au livrat-o, dar pe banii soției. Pe lângă această culoare aleasă de Băsescu special pentru a-l tachina pe nea` Nelu, cei de la Dacia au echipat mașina cu cele mai noi sisteme de protecție și siguranță auto din lume.

Dintre acestea enumerăm:

SPP (Safe Personal Protection) – sistem ce funcționează pe bază de protecție generală pentru președinte și familia acestuia. Un singur buton blindează 4×4-ul ca pe un tanc.

ANI (Alcohol Neutralizator Injection) – dacă mașina simte că șoferul a consumat băuturi alcoolice, din bord iese o seringă cu un neutralizator al alcoolului din organism, cu care conducătorul auto este injectat.

DNA (Direct Nervous Action) – este un buton în bordul mașinii care, odată apăsat, permite trecerea autovehiculului din starea de croazieră în starea de urmărire viteză.

PDL (Popular Drive Life) – sistem ce permite decapotarea SUV-ului, astfel încât președintele să poată face cu mâna poporului după modelul Papamobilului, stând în picioare.

CNSAS (Controlled Navigation and Security Advanced System) – un sistem de navigare și securitate extrem de complex, ce permite o deplasare din punctul A în punctul B prin înlăturarea oricărui obstacol din drum, și trecerea tuturor semafoarelor pe verde.

FMI (Full Motion Injection) – sistem ce eliberează în rezervorul Dusterului prezidențial o serie de aditivi speciali care solicită motorul la maximum sporind viteza. Aici există riscuri pe termen lung, o posibilă explozie din cauza supra-alimentării cu aditivi.

În contrapartidă a fost instalat sistemul BNR (Bypass NOS Reduction) – care diminuează efectele negative ale sistemului FMI.

[sursa: un comment semnat dac]

2 thoughts on “DACIA Duster for President!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *