Sebastian Vlădescu are o slăbiciune pentru soţiile lui Boureanu!

Ministrul Finanţelor a declarat, într-un interviu acordat revistei Kamikaze, că Valentina Pelinel, actuala soţie a lui Boureanu, este pe gustul său.

„Am văzut-o de câteva ori. Este una dintre femeile frumoase din Romania, după standardele mele”

Declaraţia ministrului a fost una scurtă, însă suficient de intensă încât să-i dea emoţii serioase lui Cristian Boureanu, mai ales că, în urmă cu şase ani, Vlădescu i-a „suflat-o” lui Boureanu pe Irina, fosta sa soţie.

În 2004, întors din SUA, Cristian Boureanu a aflat ca sotia, Irina, îl însela chiar cu naşul de cununie, Sebastian Vlădescu. Cu mândria şifonată, democrat-liberalul a divortat imediat şi la scurt timp s-a îndrăgostit de Valentina Pelinel pe care s-a grăbit să o ia de soţie.

Acum, rămâne de văzut daca situaţia din 2004 se va repeta sau nu. Însă, asta depinde numai „rezistenţa” Valentinei la farmecele ministrului care a trecut în declaraţia de avere nu mai puţin de şase apartamente şi două maşini.

4 thoughts on “Sebastian Vlădescu are o slăbiciune pentru soţiile lui Boureanu!

  1. Din pacate pentru el, tinarul din anii ’90 care intruchipa anticomunismul manifest al acelei perioade, a ajuns ciuca batailor. Eu cred ca episodul din 2004 are urmari si in zilele noastre in psihicul lui Boureanu. A devenit extrem de labil psihic, extrem de nervos si extrem de nesimtit. Numirea lui Vladescu in guvernul Boc 3 a fost receptionata de catre Boureanu ca pe un afront personal. Iar declaratia lui Vladescu, redata de tine, daca este adevarata, nu face altceva decat sa incalzeasca un conflict departe de a fi rezolvat.

  2. Stirea e reaala, a fost preluata ieri si de cancan.

    Mai mult ca sigur intamplarea asta si-a pus amprenta pe psihicul lui, iar de la un timp e din ce in ce mai vocal pentru ca se aude ca se clatina scaunul ministrului Vladescu. Poate asa ajunge si Boureanu un secretar de stat, ceva … nu cred ca-i place locul de pe banca de rezerve.

  3. Se poate ca o firma sa aiba datorii la stat si inca are incasari si nu se ia nici o masura???Are conturi la toate bancile posibile,normal ca sa i se piarda urma cred…Sau ere relatii la finante???
    Firma se numeste MO.RI.EST SRL Cluj

  4. Tot ce e posibil pe lumea asta, uitam cine ne e presedinte? 🙂

    Eu cred ca are foarte multi bani in conturi de nu stie nimeni, si banii de acolo astupa de minim 3 ori toate datoriile lui! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *