Mizerii prezidențiale!

Președintele Traian Băsescu s-a deplasat, luni, în unele dintre localitățile afectate de inundații. Șeful statului a vizitat localitățile Sucevița, Moldovița și Marginea. El i-a incurajat pe localnici, însa a apostrofat un oficial local: „Când te vad în costum la inundații, îmi vine să te dau de pământ”. Mai multe detalii aici!

Azi am văzut imaginile la A3 și pe mine m-a speriat atitudinea primarului din Sucevița. M-a speriat mai mult faptul că e umil și docil, decât faptul că Băsescu Traian e, politicos spus, nesimțit!

Orice om sănătos la cap i-ar fi spus președintelui:

Care-i problema ta? Cumva am fost pus primar de către dvs. sau de către mama dvs. care e la Murfatlar? Cu ce drept mă ameninți tu pe mine?

Poate, domnule președinte, trebuia să vin ca dvs. în tricou polo de 200 ron, atât cât costă tot costumul meu, să mă descalț de pantofii mei de sute de lei și apoi să-mi pun cizme doar pentru a părea solidar cu necăjiții ăștia?

Adică, stai așa, ce căutați dvs. la inundații? Nu cumva aveți treburi mai importante de făcut, că parcă să fiți plimbat ca sfintele moaște pe la tragedii, nu intră în atribuțiile postului de președinte!

Dar ia spune domnule președinte, dvs de ce nu sunteți îmbrăcat în costum? Urmează să umpleți niște saci cu pământ? Cumva sunteți președinte ca să scoateți mâlu din case? Aaaa, vreți să dați bine la tv, înțeleg!

Mi-ar fi fost și rușine să vin la braț cu Flutur, dacă eram in locul dvs … hai că am treabă și toți avem, nu avem timp să ne uităm cum vă plimbați prin sat 10 min ca apoi să vă urcați în mașina de teren de zeci de mii de euro și să mergeți în satul următor și următor și următor!

Are logică ce spun sau sunt eu nebun!?

6 thoughts on “Mizerii prezidențiale!

 1. nenea tatulici de la realitatea la fel s-a legat de niste dorohoieni care venisera in costum si cravata sa vada dezastrul. o fi si el nesimtit? sau esti nesimtit doar daca esti presedinte si te cheama basescu?

 2. Nu nu, atunci s-a intamplat scena, eu azi am vazut-o! Realitatea zice ca luni, n-a fost atunci?

 3. Nu, dar din moment ce munca ta e alta, avea un efect daca cei din Dorohoi veneau in salopete si cizme? Cumva trebuiau sa care ei roabe cu nisip? Normal ca au venit imbracati cum se duc ei la munca lor. Cumva primarii, prefectii, ministrul dezvoltarii durabile si presedintele se ocupa de mutat albia raului de trebuie sa mearga acolo?

  1. presedintele nu avea ce cauta, nu e treaba lui de presedinte. pentru asa ceva exista structuri specializate.

  2. daca tot s-a dus, ce-i cu el in haine de scandal? banuiesc ca nu e sef de santier acolo.

  3. trebuie sa intelegem ca in lumea civilizata „tătelul” nu mai exista. Poate doar in Cuba si Coreea de N presedintele salveaza personal oameni de la inec. In democratie exista institutii, nu un singur om le face si le stie pe toate, ca parca d-asta a fost omorat Ceausescu!

  4. presedintele Basescu e un nesimtit pentru ca se da ceea ce nu este. Sa vezi ce grija avea de jurnalisti azi, doar ii erau folositori, il filmau din mijlocul dezastrului cum mangaie el pe cap o femeie sarmana. Pentru o zi, mogulii disparusera!

  Update: Putea Tatulici sa zica ceva contrat lui Basescu? E cursul de manipulare standard … il urca pe Basescu pan` la cer! 😀

 4. ce cauta Basescu acolo? e simplu: oamenii au nevoie de cineva important care sa le dea o oarecare certitudine ca cineva ii va scoate din rahat. daca nu mergea, toti spuneau „de ce nu s-a dus” (de fapt stai, ca asta s-a intamplat deja)
  mie imi place de felul lui de a fi in asemenea situatii: spune lucrurilor pe nume si nu ii e frica de asta. mi s-ar parea ipocrit sa ii mangaie pe crestet si sa le spuna ca va fi bine.
  are statul o mare vina ca nu a facut diguri, dar si oamenii au o mai mare vina.

 5. Pai nu ii mangaie si le zice ca va fi bine? In fine, avem pareri usor diferite … eu vad ipocrizie in faptul ca merge acolo ca ceea ce nu e! Trebuia sa fie ca un presedinte in costum ca el nu mai e Traian Basescu hinghierul Bucurestiului, el e presedintele Romaniei.

  Poate unora li se pare ok sa se duca el ca un sef de santier acolo, dar mie nu!

  O mizerie de genul asta a facut-o Antena3 care a aratat poze cu Vladescu la piscina si spuneau idiotenii ca unii nu mai au case si el sta la piscina. Cumva el trebuia sa se duca sa aseze cu mana lui saci de nisip si sa ridice diguri? Lumea uita care sunt atributiile fiecaruia si vor un om bun la toate, un conducator suprem … uite reminiscentele celor 50 de ani de comunism!

  ex: Ti s-ar parea ok ca un preot sa intre in bar ca oricare alt credincios doar pt ca e in bar si nu in biserica? Adica sa renunte la reverenda pt ca asa cere locul!?

  Iti zic eu ca nu … chiar canoanele bisericesti (legile bisericesti) intrerzic asta, tocmai pt oprirea ipocriziei. Cine e prins fara reverenda, fie si in bordel, e caterisit, adica il raspopesc! 😀

  Preotul nu mai e Mihaita care era cand e tanar, e „omul lui Dumnezeu” iar el personal e pe locul doi, asa cum Basescu Traian e presedinte 5 ani, nu altceva.

  In fine, cred ca amandoi am inteles ce a zis fiecare, ceea ce e super! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *