Sfintele odorizante auto!

Eu căutam două rezerve pentru Air Wick și am și găsit. În magazin era un perete plin, iar am ales 2 albastre.

Lângă erau și odorizantele auto, așezate pe căprării. De exemplu, dacă vrei ca în mașina ta să miroasă a sfinte moaște, luai odorizantul cu Sfânta Parascheva, dar dacă vroiai miros pur-divin puteai alege odorizantul cu Maica Domnului …

Până unde se poate coborî cu marketingul!? Probabil nu mai jos de iad!

14 thoughts on “Sfintele odorizante auto!

 1. Mie mi se pare ingrijorator ca unii ar putea sa se simta invulnerabili cu asa ceva in masina 😐 Gandirea aia cum ca icoanele, crucile, rugaciunile pot compensa alte lipsuri. Cu aia am eu o mare problema. Ca unii cred ca oricat de incompetenti si de lenesi ar fi, Dumnezeu o sa le bage in traista daca isi cumpara nu stiu cate icoane, isi fac nu stiu cate cruci, merg de nu stiu cate ori la biserica, etc.

 2. Ciudat e ca fix cei care n-au nici o treaba cu credinta, oricare ar fi ea, tocmai ei fac excesele astea de prost-gust. Dar le fac din nestiinta, nu ca vor sa fie opulenti cu prostia lor … pus si simplu vor sa arate ca ei cred!

  Mai lipsesc odorizantele cu miros de tamaie si e cercul complet! 🙂

 3. Nu cred ca e o idee chiar atat de rea.Pana la urma o icoana este tot o icoana si nu conteaza materialul pe care este reprodusa. Eu pictez icoane de cativa ani si nu consider aceasta idee deplasata.Este adevarat ca o icoana lucrata manual are o valoare mai mare din punct de vedere material dar ceea ce conteaza este valoarea spirituala.Un individ nu ar avea mai multa credinta intr-o icoana pe sticla sau lemn decat intr-un odorizant de masina.
  Cat despre cel care a fabriact acest bun material nu trebuie sa numim un responsabil cum ar fi diavolul si trebuie sa fim constienti ca atat timp cat exist Dumnezeu exista si diavol sau cat timp exista bine exista si rau deoarece contrastele coexista intre ele.

 4. Raul este absenta binelui. Totusi sa nu punem pe plan de egalitate diavolul si Dumnezeu pentru ca atunci cine e cel atotputernic daca exista unul opus lui si egal cu El? 😉

  Daca pictezi icoane banuiesc ca ai auzit de Iov. Tii minte cum diavolul ii cerea voie lui Dumnezeu sa-i aduca nefericire lui Iov? Fix sta e raportul.

 5. Oau deci coexistenta cum? Iconite parfumate sau nu, pentru mine ruleaza tot aia cu 4-5 cruciulite pe parbriz. Care eventual te mai si injura la primul stop

 6. Acum nu stiu din ce oras esti tu, dar eu le-am vazut intr-un depoziti plin de chestii chinezesti. Nu stiu sa zic unde ai putea gasi … oricum, sigur nu in benzinarii. Stii, sunt niste magazine cu obiecte religioase mai in toate orasele, vezi acolo. Succes!

 7. Eu nu am vazut odorizant auto cu imagini bisericesti dar daca as vedea , mi-as cumpara cu siguranta .Mi-ar face mare placere sa am la drum cu mine imaginea Maicii Domnului si mi-ar placea si mirosul de tamaie . Eu oricum port in masina o cruciulita si o iconita . Si nu e treaba altora cat de mare este credinta mea daca port cu mine aceste lucruri dragi.
  Oricum , vederea unei iconite in masina, indiferent pe ce suport este , ma indeamna sa spun o rugaciune inainte de a porni la drum …si asta ma face sa ma simt foarte bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *