Rapid – Ajax

Ultimele întâmplări îmi spun că iar vor avea un sezon agitat, dar până la urmă, asta e farmecul Rapidului!

Ieri au jucat cel mai important meci de pregătire din cantonamentul din Austria … cu echipa olandeză Ajax Amsterdam. Meciu s-a încheiat cu o remiză, 1-1, iar golul a fost marcat de Sabrin Sburlea (min. 80), asta după ce Rapidul a fost condus cu 1-0 din min. 72.

Mingea folosită în meci a fost celebra Jabulani și a fost pusă la dispozișie de către cei de la Ajax. Doamne ferește să bage Copos bani în echipă!

Herea a jucat bine, iar Lazar s-a certat cu antrenorul Șumudică! Introdus la pauză, Lazăr nu a rezistat decât un sfert de oră pe teren. Ce-i drept, el a fost apostrofat în două rânduri pentru că nu strângea în zona centrală, lucru ce probabil l-a scos din minţi pe fotbalist,  dar poate cel mai mult îl deranjează postura de veșnic rezervă.

„Taci, mă, din gură! Nu mai ţipa la mine” a zis Lazăr. Imediat, Şumudică s-a întors nervos pe bancă şi l-a chemat de la încălzire pe Veronezi: „Hai, Costine, vino lângă mine să îţi spun ceva! Treci pe bancă lângă mine!”.

De faţă cu toată presa, cei doi şi-au dat mâna apoi la vestiare. „Sper ca domn profesor să aibă puterea să-mi ierte ieşirea, i-am explicat că a fost din cauza nervozităţii acumulate în cantonament” … „Ce s-a întîmplat cu Lazăr ţine de bucătăria noastră internă. Voi discuta cu el ca de la antrenor la jucător, nu e nici o problemă între noi”.

6 thoughts on “Rapid – Ajax

  1. Cam da! La cum e Sumudica, mare lucru daca Lazar o sa mai joace prea curand. Acum depinde si cat de mult il va peria Lazar … din ce vad eu, ii cam place sa fie alintat si sa-si dea importanta! 🙂

  2. Când am văzut prima dată titlul rapid – ajax…m-am gândit la un limbaj de programare care încarcă o paginămai rapid..e clar că sunt paralel cu fotbalul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *