Ghicirea prin lucruri sfinte

Citorul prin “deschiderea cărții”. Dacă vei întrebă unde se „deschide cartea” și cine face acest lucru, răspunsul e simplu: doar în biserică si doar de către preot. Iată cum preotul devine persoana care îți spune „tot ce va fi”. Nu știi de ce nu te poți căsători? Nu ai răspuns la necazurile care vin asupra ta? Nu cunoști ce vor ajunge copiii? etc, mergi la un preot care “deschide cartea” și nu vei mai avea astfel de întrebări. E o cale comodă, nu cere efort: rugăciune, post, metanii. Continue Reading…

6 thoughts on “Ghicirea prin lucruri sfinte

  1. Din punctul meu de vedere asta cu ghicirea ii o mare prostie. Nu are preotul puterea asta nici de cum. minciuni peste minciuni.

  2. Din punctul meu de vedere asta cu ghicirea ii o mare prostie. Nu are preotul puterea asta nici de cum. minciuni peste minciuni.

  3. Din punctul meu de vedere asta cu ghicirea ii o mare prostie. Nu are preotul puterea asta nici de cum. minciuni peste minciuni.

  4. Mda… chestia asta cu cartea si cu biserica este pentru oamenii comozi. Prea comozi petru a-si pune intrebari, pentru a-si folosi creierul. M-am lamurit definitiv cu religia.

  5. Mda… chestia asta cu cartea si cu biserica este pentru oamenii comozi. Prea comozi petru a-si pune intrebari, pentru a-si folosi creierul. M-am lamurit definitiv cu religia.

  6. Mda… chestia asta cu cartea si cu biserica este pentru oamenii comozi. Prea comozi petru a-si pune intrebari, pentru a-si folosi creierul. M-am lamurit definitiv cu religia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *