The BlackBerry Tablet

Pentru că iPad-ul a fost un fiasco (fară multitasking, flash, USB, webcam & co),cei de la Research In Motion (RIM) s-au hotărât să scoată un 8.9″ tablet pe piață, dar unul serios! Se zvonește că marea prezentare va avea loc la sfârșitul anului, deci el e terminat de mult, acum fiind multiplicat pentru a ajunge în toate magazinele din lumea asta. Așa se explică și zvonurile!

Dacă ar fi să bat un pariu, aș zice că la noi va apărea prima dată la Vodafone și abia mai târziu la Orange … mult mai târziu!

Concurența e bună, mai ales că mi se pare exagerat de mare prețul unui iPad, la ce oferă. Chiar și așa, RIM nu scoate un nou produs pe piață de dragul clienților, ci pentru că tot mai mulți, fie pentru că așa e la modă acum, fie că e ceva mai practic decât un laptop, vor să facă pasul spre ceva nou, spre o nouă tehnologie.

Mai multe detalii pe: crackberry.com

10 thoughts on “The BlackBerry Tablet

 1. Iti recomand sa te joci cu androidele HTC Desire si Noul Samsung Galaxy!

  Vei fi incantat cat de bine „se misca” internetul, fie wireless, fie HSUPA de la Vodafone 🙂 In plus, pe internet sunt o gramada de programe pentru Android!

  Galaxy se pare ca este in momentul de fata singurul concurent serios pentru iPhone 4G! Stii care este marea problema, nerezolvata inca, a iPhonului?

 2. n-am avut timp, dar acum ca e vacanta o sa merg sa butonez telefoanele si camerele foto si tot … oricum vanzatorii se plictisesc, asa le tine eu compania!

  lipsa semnalului!? 😀 pai nu e ca si cum trebuie sa-l tii in mana cand vb la telefon! :))

 3. Ce sa-ti povestesc! Tu iti iei partea de la Vodafone pentru reclama? Nu prea cred! As dori un articol despre laptele Fulga, sunt chiar interesata de proprietatile nutritive si ..estetice!:))

 4. Tu ai facut o obsesie pentru Mulga, pardon Fulga! Stai sa ia bacalaureatu si o sa puun poze cu noi pe blog! :))

 5. 10 points se duc toate la IP! „Lipsa semnalului cand il tii in mana” si pentru recomandare 😀

  Despre oringi nimic, nu e frumos sa vorbesti mortii de rau!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *