Mădălina Manole has left the building!

Să vezi în seara asta ce emisiune va fi la OTV! Dan Diaconescu, Luis Lazarus, Domn Petrică, Ogică, psihologul Hanibal Dumitraşcu, clarvăzătoarea Ildiko și încă vreo cinci își vor da cu părerea dacă e sinucidere sau crimă.

Prin telefon vor intra în direct diverși dubioși, gospodine și foști sinucigași în serie care vor spune cum s-ar fi sinucis ei dacă erau în locul cântăreței și de ce metoda ei nu e una indicată!

Abia de mâine vor începe anchetele jurnalistice, reportajele de la casa vedetei și reconstituirile din platou. Sub două luni nu cred să țină serialul ăsta. Hai Diaconescule, fă-ți meseria de spălător de cadavre!

Deja au început! Cică a trimis un sms și unul e salvat în telefon, dar nu e trimis și e cu 2h înainte să moară. De ce nu l-a trimis? Dacă l-a scris altcineva după moartea ei? Sigur nu s-a sinucis … maxim avea o boala incurabilă și n-a mai rezistat …

11 thoughts on “Mădălina Manole has left the building!

  1. S-a omorât pentru că NU a reuşit să fie cea mai bună, să fie perfectă. Ce viaţă tristă…

  2. Mai ăsta! Tu ai uitat că CÂND erai copchil asta se cânta? Stateam in fața scării la tine și îmi aduc aminte cum fredonam Fată Dragă. Da cine să-și aducă aminte? Băiatu cu gura de aur?:)) Ah, ce-mi mai plac glumele mele!:))

  3. Cred ca doar tie iti plac! :))

    Vorbesti serios ca noi cantam melodia aia … si mai ales eu? Bine ca mi-am revenit! 😀

  4. Si era bine, chiar super, pana sa-mi amintesti!

    Chiar nu vroiam sa stiu ca am putut canta asa ceva! :))

    Mersi ca mi-ai stricat ziua …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *