Politica externă a lui Traian Băsescu!

Lacrimi şi durere în această dimineaţă pentru întreaga Românie, după ce ţara noastră a fost anunţată discret, prin intermediul Poloniei şi Armeniei, că nu va fi invitată nici anul acesta să participe la bairamul tradiţional găzduit de Franţa de ziua ei.

Organizată anual pe data de 14 iulie, petrecerea de pomină dată de Franţa este unul dintre cele mai importante evenimente sociale ale anului, de la care nici o ţară din lumea a treia nu-şi poate permite să lipsească.

„O să avem şampanie, melci, picioare de broască, picioare păroase, sărbătorita o să sufle în lumînări Jean d’Arc, orice ţi-ai putea dori. Anul trecut a cîntat Patricia Kass şi a ieşit atît de tare încît erau să se combine din nou Croaţia şi Iugoslavia. Anul ăsta cine ştie, poate se despart belgiile.” [sursa: catavencu.ro]

4 thoughts on “Politica externă a lui Traian Băsescu!

  1. Da’ parcă auzisem că anul ăsta nu se mai ţine, pe motive de criză financiară… (Sau aşa se spune când nu vrei să inviţi pe cineva? 😉 )

  2. Asta era pretextul … sa nu apara la usa Basescu! Pai e criza si n-au luat mult alcool, doar cat sa le fie cate un pahar la toti, iar al nostru e dintr-o liga superioara si …

    Plus ca Basescu Traian are cateva atributii mari si late … plitica externa, aparare nationala si inca vreo 2. La ale lui e praf, dar bine ca se da cocos la noi in tara. Cand a fost ultima data sa vb cu un sef de stat sa mai faca o „afacere”? Parca … niciodata! :))

  3. Francezii ne au iubit intotdeauna , inca si pe timpul comunismului am avut relatii bune cu ei.Ne leaga francofonia.Dar cred ca nu numai Franta dar nici celelalte tari nu apreciaza pe presedinte nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *