Câteva chestii minore!

They say there are only two days you enjoy a boat; the day you buy it and the day you sell it.

Nu-i suport pe călăreții de biciclete care tot stau cu o mână pe sus anunțând că fac dreapta sau stânga … nene, nu-mi pasă de tine! Eu oricum te calc și nu simt, nu mai bine ești atent la mine și renunți la semnalizările pentru avioane? Firește, când sunt pe stradă și nu pe pista lor special amenajată.

Cum poate să zică cineva că-i e rău doar pentru că e pe un vas care se miscă în voia valurilor? Pe același principiu, ar trebui să le fie rău și la cutremur, nu?

O fată e frumoasă, dacă e frumoasă, atât!

Fagurele e un fel de gumă de mestecat preistorică! După 5 minute de rumegat își pierde gustul. O lași alte 5 minute și gustul, ca prin minune, revine!

Teodora e un nume frumos … pentru o fată! Ionuț e un nume oribil … pentru un băiat, dar și pentru o fată! Părinții nu s-au gândit că acel copil cu nume diminutivat va fi un om în toată firea, dar cu un nume nepotrivit?

Mădălina Manole a comis sinuciderea perfectă … încă sunt mulți care caută vinovatul!

27 thoughts on “Câteva chestii minore!

 1. Mai nou piticii de gradina accepta sa fie cumparati dac le iei fiecaruia si cate un Boc sa aiba de cine face misto
  Treaba cu Ionut mi se pare aiurea si in serios. Am multi prieteni cu numele asta vad ca si pe tine te cheama. Si ma gandersc ac nu era bine nici daca v-ar fi spus parintii Ion……Ion pentru un copil

 2. Dar sa te strige copiii „Ion” cand tu esti un pitic de 5 ani, tot e aiurea … trebuia un nume bun si pe moment si pe termen lung!

  Nu-mi cere exemple ca nu stiu! 😀

 3. Ce sa facem, numele nu ni-l alegem noi.
  Inca 😛

  Pentru fete am N exemple de nume potrivite, insa pt baieti…
  Cum ti-ar fi placut sa te cheme, Ionut?

  Vlad, Andrei, Alex, Liviu, Stefan…?

 4. Din cate stiu, mai ai si un alt nume…deci il poti folosi pe primul, pentru etapa Copil-tanar si pe al doilea pentru etapa adult-mos-si ce-o mai fi apoi. Asa ca nu te mai sclifosi ca un copil de…lapte:))

 5. Mai ai un nume, na vezi…

  Alexandru? 😛

  si eu am 2 nume, dar daca cineva ma striga cu al doilea, nici nu raspund :))

 6. Mie-mi spui? Nici eu n-as raspunde, ba mai mult, nici nu as recunoaste ca ma cheama … cum ma cheama! 😛

  Cum te mai cheama?

 7. maria

  am uneori sincope si de 15 august cand imi zic unii la multI ani, eu am o moaca semi tampa si zic… „multumesc, dar pt ce?”

  si apoi „aaaaaaaaaaaaaaaa, well, da, thanks :P”

 8. de ceva timp = cateva sapt? ca vara, atat la barbati cat si la femei, parul mai cade … naparlim, doar suntem animale! :))

  oricum, dupa o varsta putin se pot lauda cu o podoaba capilara bogata

 9. Uite o faza tare chiar pe bune nu gluma… am facut un install fortat de windows azi si cautam prin calculator dupa una alta. Aveam nevoie de ceva cu care sa desfac arhive si am gasit un install de winrar luat de pe curenti acum un an. Ce crezi, era intr-o arhiva rar. E o chestie de logica sa facia sa ceva sa arhivezi un dezarhivator.

 10. Normal, pai daca iei programe de la toti prostii! :)) Probabil arhivase kitul „dezarhivatorului” pt ca era un bou! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *