Dan Diaconescu vs. Andreea Pora

Dan Diaconescu este prezent în studio la RealitateaTV, iar Andreea Pora a luat-o razna … deci super! Nu credeam că tocmai DD să-i pună capac și ea să o ia razna! :))

Băi, numai la operație îi dă! La fel ca și în cazul lui Cristoiu, cică și ea a fost în emisiuni la OTV și atunci nu se mai plângea, asta a luat foc foc! Jaleeee!

Genial a fost: Dar ce doamnă, vreți să vorbiți numai dvs?Uunde vă credeți, la B1? :))

Pe Pora o înțeapă inima … băi dar cum o atinge, nu-mi vine să cred … DD e diabolic în șiretenia lui. Cine ar fi crezut că mutul știe să vorbească? Dar ce replici inteligente îi dă, hahaha!!!

14 thoughts on “Dan Diaconescu vs. Andreea Pora

 1. DD poate fi inclus in categoria inteligentilor pentru simplu fapt ca a stiut unde anume sa „bata” ca sa iasa rating si bani. nu am vazut emisiunea, pentru ca mi se apleaca de la realitatile lor din fiecare zi

 2. A fost geniala … m-am simtit razbunat! Daca Dan Diaconescu o reduce la tacere si pe Tatoiu, jur ca-l votez! 😀

 3. diaconescu s a jucat cu pora .N u a luat o in serios o tinea cum tine pisic soarecele inainte de a l omori.O va tranti rau cu prima ocazie,ocazie pe care o va crea el

 4. Cred ca o sa arate casetele cu ea la OTV numai sa o faca de ras. Doamna Pora e suparata ca dupa atat pupat, nu a fost pusa sefa la TVR!

 5. Surprizator pentru pudibonzii deontologi, nu prea s-a facut diferenta intre cei doi in aceasta dezbatere pe care, recunosc, cu oroare am urmarit-o. Doua capete tari, doua persoane venite cu textele invatate de acasa, aflate in imposibilitatea de a dialoga. Ma uitam la Pora, parca ii venea sa ii omoare atat pe DD-eu cat si pe biata Oana Stancu, prinsa la mijloc intre doua nulitati morale. Ma, dar totusi servesc acelasi stapan! Sincer nu ma asteptam ca discutia sa ajunga atat de jos. Daca mai tine emisiunea jumatate de ora, Pora ii carpea doua palme lui DD.

 6. Pai daca Pora a fost data de gol, era normal sa turbeze de nervi! Sunt slugile aceluiasi stapan, dar asta nu inseamna ca trebuie sa se placa intre ele!

  In prima faza as fi zis ca Andreea Pora e invidioasa pe Dan Diaconescu, adica ea chiar e. In afara faptului ca e un taliban basist, ea cine e? Jurnalist la Revista 22 … n-am auzit in viata mea revista asta! 🙂

 7. Incredibil acest Diaconescu!A facut-o praf pe Pora.Bravo lui!Ma intreb cum de n-a dat in istericale Pora?Oricum la cat l-a jignit pe Diaconescu nu are educatie.

 8. Pora a luta-o razna … nu stiu cum de o suporta sotul, desi nu stiu daca are unul, sper ca nu … de dragul lui! :))

 9. Eu nu i-as da la operatie, i-as face una Andreei Pora … sa ma pot uita la ea ca la o femeie.
  … app noroc cu com tau ca de vre-o saptamana de cand asez treburile pe a doua pagina m-am vizitat aproape numai pe mine …
  Sa-mi bagi o impresie de ochi critic.

 10. da a lucrat-o DD pe Pora de i-au sarit fulgii,moralista un fel de sfinta,prooroaca daca pot sa-i zic asa:sunt cu adevarat fericit pentru ce a patit Pora care stie numai sa latre acuma sa vada ce inseamna sa fii muscat .oare ce mai face Pora nu am vazut-o de mult mi-e dor de ea,mi-e dor de sentimentul de greata pe care il simt in momentul cind o vad imi lipseste Pora.

 11. Dar tare frica-mi e ca o sa vina cu forte mai mari si proaspete. O sa vezi dupa venin aruncat de catre domnisoara Andreea Pora la Realitatea si B1!

 12. Stimate Ionut Puerava esti un imbecil cu un blog de doi lei! Dan Diaconescu te-a splat pe creier, saracule! Daca iese camataru’ asta presedinte eu emigrez fara nici o remuscare!

 13. Multumesc pentru aprecieri. Nu-mi bat capul sa-ti raspund cu aceeasi modena si sa zic ceva de genu: ma-ta are un copil prost … dar chiar nu vreau.

  Stii ce ar fi super? Sa-ti spele Dan Diaconescu si tie gura, poate, zic poate, o sa stii sa dialoghezi si tu ca un om. Mare lucru, la apucaturile pe care le ai, sa nu fii un viitor votant al lui Dan Diaconescu pentru ca intri fix in categoria lui de telespectatori … banarani si prosti din cale afara.

  Ma indoiesc ca vei emigra, pentru ca nu va iesi presedinte, dar totusi ai putea sa o faci de dragul nostru, al oamenilor normali.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *