O altă chestie minoră!

Superman e Superman, da? Nici o armă convențională nu-i poate face rău, nici măcar nu-i deranjază freza, așa cum e și normal! Nu s-ar fi făcut de râs dacă într-un incendiu îi lua foc părul?

Singura sa slăbiciune e faptul că-i alergic la kripton … cristalul verde care strălucește și-l face vulnerabil. Mie nu mi-a plăcut chimia, dar kriptonul nu e un gaz nobil, incolor, fără miros (inodor) şi fără gust? Se găsește și în formă solidă? De unde știu că-i gaz? Păi e în coloana aia cu elemente de sună la fel: freon, neon, xenon, kripton și care or mai fi …

Eu vreau să știu … dacă nici o armă nu-l poate răni pe Superman, cum se bărbierește omul ăsta? Pare copilăresc ce întreb, dar pe bune acum, cum își ia părul de pe față, cum se tunde din moment ce nu există ceva pe lumea asta să-l taie?

Superman ar fi trebuit să arate ca un călugăr rus … barba până în capul pieptului, părul lung până la fund și unghiile grotești de lungi!

Și o chestie bonus: De unde avea Superman costumul? Dacă cineva trage cu arma în el, chiar de nu-i face nimic, dar glonțul ăla acționează fizic asupra costumului și ar fi trebuit să-l uzeze, să-l găurească! În acid, în incendiu, aproape de Soare sau alergând cu superviteză, costumul trebuia să se … să nu mai fie. Poate în clădirea ce se dărâma peste el, o sârmă îi agăța mantia și i-o rupea, chiar așa noroc pe capul lui?

12 thoughts on “O altă chestie minoră!

 1. Kriptonita- derivat din subst. Kripton= element chimic ficţional (fie în formă solidă (metal), sau lichidă) care are un efect nociv asupra lui Superman. =))=))=)) Uite de-aia ma doare pe mine capul!:))

 2. :)) da da, cum sa nu, dar intrebarea ramane, cum se tunde si-si taie unghiile Superman!? 😀

 3. De bărbierit se bărbiereşte ţinând o oglindă îndreptată spre el, asupra căreia pironeşte razele laser din ochi. La fel se şi tunde, cred.
  Cât despre costum, orice fan Superman ştie că are o aură de câţiva centimetri în jurul său care-i protejează hainele. Cel puţin, atât timp cât le poartă. În rest, foloseşte Calgon. :))))

 4. Si la spate cum se tunde? Cu doua oglinzi? E prea trasa de par explictia ta … eu ma gandeam ca-si smule singur cate un fir de par din barba, el avand forta necesara, iar unghiile si le roade! :))

  Dar mi-a mai venit una in cap: Superman simte cand face dus cu apa rece sau apa calda? Eu as zice ca nu … el umbla in costumu lui aproape de soare, dar are si o cazemata la polul nord! Probabil el nu simte nici cand e cald, nici cand e rece, deci o inghetata nu are efect la el si nici cana de ceai cald, logic? 😀

 5. Intrebarea leagata de hainele lui a mai fost pusa, chiar in serial.
  Costumele lui nu au nici o abilitate. Singurul lucru care le protejaza este chiar Superman. Costumul lui are cativa microni grosime si sta lipit de corpul lui.
  Mantia…nu are bafta asta.

 6. Pai si care e raspunsul din film? Costul daca are cativa microni grosime cine i l-a facut? Banuiesc ca nu ma-sa l-a impletit, iar mantia nu e chiar aproape, dupa cum ziceai, deci … cum?

 7. Mosh Ionutz, pina castig lupta cu makedonarmanjlj, am mult timp asa ca pot sa ma ocup si de tine.
  Moshule io ma indoiesc ca tu in viata ta ai vazut vreun film cu Superman. Cum altfel puteai sa scrii prostiile alea cu kripton care ar fi… un cristal verde???
  Ok, ca sa nu te mai faci de ras cand vrei sa te dai superman la gagici, taticu tau o sa-ti povesteasca putin din film:
  Superman asta (Cristopher Reeve, Dzeu sa-l ierte) venea de pe planeta Krypton. Deci ai inteles pina aici? Krypton era planeta lu’ Superman cica. Si a nimerit el pe Pamant la niste bosorogi care asteptau sa le pice un copil din cer ca ei nu putea sa faca insamantare artificiala. Si astia l-au crescut cu cereale integrale si lapte instant pina se facu Superman al nostru mare cat un bou ce era sub numele de Clark Kent. Evident ca asta era o masca a lui ca sa nu stie toata lumea ca el poate orice, mai putin sa faca sex cand isi punea chilotzii peste pantalonii de la costumul cu S mare pe tzatze. Dar, pentru ca benzile desenate sa poata ajunge la Hollywood, a fost cooptat printre scenaristi insusi dnul Achile, care cu calcaiul lui a facut povestea curat credibila neicusorule: cica atunci cand Lex Luthor (Gene Hackman) i-a pus medalia aia la gat pentru merite deosebite in excitat gagici care urmeaza sa il salveze din piscina, Supermica al nostru nu numai ca isi pierdea virilitatea kryptoniana cu care spargea avioane, dar muschii i se atrofiau instantaneu! Si asta pentru ca medalia continea un meteorit de pe Krypton (kryptonit) care ii aducea aminte lu Supi de acasa si de dor ce i se facea, devenea atat de prost incat uita ca el nici macar nu poate sa vada prin plumb ce ii pregatea Lex!!
  Si am incalecat pe o sa si ti-am spus povestea asa cum poti tu sa te dai mare cu ea la femeile tale pe care te chinui atata sa le agati cu blogu asta!
  Succes si daca tot nu reusesti, promit ca data viitoare te meditez cu Batman sau Dracula, depinde cum stai cu urechile sau cu caninii!!

 8. Era in moderare pentru ca era prea mare, aproape la fel de mare ca si personalitatea ta! 😀

  Sa ma anunti cand pui bazele unui nou blog!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *