9 thoughts on “Noul logo turistic al României!

 1. Ai ma nu fi atat de rau. In plus foaia verde ne reprezinta sau cel putin numai eu am pus 2 cantari pe blog.

 2. Da, e destul de potrivit. Si asa majoritatea celor care au trecut pe la noi, au luat tot ce era de luat, s-au rahatit si au plecat! Restul e….tacerea mieilor!:)

 3. Nu cred ca s-a rahatit la noi cei ce au venit sau n-ai vazut cum arata wc-urile publice? Cred ca s-au tinut pana au ajuns in tara lor! :))

 4. Ionut scoate poza asta ca e de tot rahatul ideea si asezarea in pagina.
  La google search logo Romania imi apare asta…frumoasa reclama faci tu propriei tari, vai de noi ca sunteti atatia care va dati cu parul in cap singuri.
  Logo-ul Romaniei este autentic , singul motiv pentru acest scandal e ca dupa ce a aparut logo-ul s-a copiat si s-a pus frunza pe diferite site-uri de vector stock, ceea ce a dus lumea cu gandul la o copiere , dar cei care au downloadat acea frunza si s-au uitat la data au observat ca e facut dupa ce a aparul logo-ul tarii noastre…so..concluzie: mass media prosteste

 5. Dragul meu,

  Sigla aceasta te reprezinta doar pe tine. Si intr/adevar e foarte grav faptul ca google.ro te aduce sus de tot in cautari. Poate pe straini ai sa/i convingi de faptul ca e o sigla reprezentativa pentru Romania. Dar pe noi, ROMANII, ai sa ne convingi doar de un singur lucru: Ca aceasta sigla te reprezinta pe tine.

  fara nici un dram de respect pentru tine,

  Luci

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *