16 thoughts on “România are logo – a treia și ultima parte

 1. Şi eu am fost uimită de rapiditatea cu care s-a găsit „poza mamă” pe net. Evident că cineva din cei ce au lucrat la proiect, a luat bani frumoşi pe informaţia asta. Şi cum nu putea veni direct din partea presei, a „găsit-o” un blogger, că na, ăştia toată ziua cască gura pe net :))

 2. Pai si eu o casc, eu cum nu am gasit-o? :)) Cum se face ca sunt vreo 3-4 care le descopera pe toate? Sunt mutari in plic, cel virtual, dar ce e amuzant e ca ei isi dau importanta si nu vor sa accepte conditia de pioni, iar trist e ca unii ii si cred … probabil din aia 40% care n-au reusite sa ia bac-ul! :))

 3. Sa-ti crape pipota că tot n-o să ajungi!Sau mai știi…la tv nu trebuie sa apari mereu ca exemplu pozitiv…..

 4. Si cu ce ma ajuta? Nu prea inteleg … poftim: click aici

  Sa inteleg ca intre 5 dim si 8 -9 cand a aparut la tv el avea niste banuieli si d-asta a cautat pe net? Simtea el ca e ceva necurat in logo-ul tarii nu? Ceva era pudred in Danemarca sau cum?

 5. am cautat green leaf logo pe google imagini. oare care a fost primul rezultat? frunza noastra buclucasa, bineinteles. deci nu cred in teoria conspiratiei, ci in cea a prostiei

 6. Bun, dar cand ai cautat? Acum ca aveai un motiv, de ce nu ai cautat ieri fix inainte de lansarea campaniei!?

  Si inca o chestie, google iti da si ce cautari ai mai facut sau site-uri vizitatea. De ex daca te duci la alt pc o sa ai surpriza sa nu fie fix aceleasi site-uri la cautarea unui cuvant.

  Dar ia zi-mi, de ce a cautat cine frunza verde? De ce nu a cautat ROMânia pe galben? Cum de s-a dus la fix cineva?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *