Chelsea, fiica președintelui Bill Clinton, s-a măritat!

Nunta a fost sâmbătă, iar știri despre ea încă apar la tv, dar nu partea de cancan mă interesează, ci faptul că:

E o surpriză pentru cineva că Marc Mezvinsky, mirele, este evreu și că lucrează ca investitor în domeniul bancar? Dar că s-au cunoscut în adolescenţă într-o tabără organizată de partidul democrat? Ai zice că miroase a viitor politician, dar să știi că greșești.

Tatăl lui Marc Mezvinsky este fostul congresman Edward Mezvinsky. Că între timp a ispăşit și o pedeapsă cu privare de libertate pentru fraudă, deja sunt detalii, zic!

Cine spune că lumea asta nu e în mâinile câtorva oameni, cei mai mulți evrei, e cel puțin naiv!

17 thoughts on “Chelsea, fiica președintelui Bill Clinton, s-a măritat!

 1. Cu ce sunt mai puternici evreii decat chinezii? Ca eu nu-i vad nici peste nemti sau japonezi.

  Pana la urma nu conteaza asa mult daca evreii, arabii, Papa, chinezii sau masonii conduc lumea. Oricare dintre astia au conducatori, si aia, oricat de puternici ar fi, traiesc undeva la 70 de ani. Adica sunt la fel de efemeri ca si mine. Il vazusi astazi pe Ceausescu? Mai conteaza cat de puternic a fost?
  Chiar daca isi transmit puterea din generatie in generatie, poate peste 100 de ani vine o cometa si ne aduce pe toti la acelasi nivel 🙂

 2. Cum cu ce? Tot ce inseamna diamante e sub control evreiesc. Tot ce inseamna institutii bancare sunt controlate de catre evrei. Tot ce inseamna politicieni au in umbra „consilieri” evrei si sponsori evrei.

  Oare Hitler de ce ii ura pe evrei? Nu pentru ca le vroia banii si averile? Cum iti explici ca exista statul Israel? Abia in 14 mai 1948 a luat fiinta, oare cine s-a ocupat de asta? Nu evreii din SUA? Daca au puterea de a face sa apara o tara din neant, oare sunt puternici sau nu? 🙂

  Noua ni se pare subiectul derizoriu pentru fix asta isi doresc ei … e vorba de manipulare!

 3. Dar e frumoasa povestea, nu? Se stiu din adolescenta pe ma-sa, asta e casatorie aranjata … normal ca i-a asigurat viitorul, unul plin de milioane si putere peste niste tari din lumea a treia! 🙂

 4. Asta vroiam si eu sa-ti spun … nu merge de cateva zile sa-ti accesez blogul. Imi pare rau sa aud asta, uite ca am fost inspirat cand am zis sa-ti pastrez si vechiul blog! 🙂

  Sa ma anunti cand il recuperezi si multa bafta!

 5. Nu zic ca nu, doar avea 30 de ani, dar fix cu evreul ala sef la nu stiu ce banca la doar 32 de ani si al carui tata e un congresman care a facut parnaie pentru frauda?

 6. Multumesc! Si cand te gandesti ca abia o uitasem si puteam dormi noaptea fara sa am cosmaruri … da, mersi ca mi-ai reamintit cum arata! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *