Au dat boalele în Băsescu!

Președintele Traian Băsescu a fost consultat astăzi, miercuri, la Spitalul Militar Central din București.

Potrivit unor surse citate de Hotnews.ro, președintele ar fi stat la control circa 15 minute. Administrația Prezidențială nu a anunțat că președintele va fi consultat astăzi la Spitalul Militar.

Ne mai amintim că la sfârşitul lunii februarie a acestui an, Traian Băsescu s-a mai aflat, timp de două ore, la Spitalul Militar Central pentru un control medical de rutină la glanda tiroidă, la ficat şi la colon.

Asta-i versiunea oficială, dar după buna tradiție a acestui blog, trebuie să analizăm toate informațiile de pe piață, indiferent cât de conspirative sau paranoice ar părea.

„Să fie clar, Băsescu nu e bolnav, e deja un muribund. Are cancer generalizat. Istoria ne-a demonstrat că starea de sănătate a unui şef de stat este o chestiune de siguranţă naţională. Băsescu trebuie să se retragă, trebuie să iasă la pensie pe caz de boală şi să se facă alegeri anticipate. Pe 8 ianuarie, Băsescu a luat un avion particular şi  a mers în Italia. Ştiu ce a făcut acolo, pentru că toţi cei de lângă el nu mai suporta minciuna. După aceea a fost la două clinici din Indonezia, unde a făcut un RMN şi un tomograf şi nu au ce să-i mai facă. Rezultatele sunt foarte grave. Nu vreau să intru în amănunte”, a  declarat Corneliu Vadim Tudor.

Deci, e bolnav? Se dă lovit? L-au ajuns blestemele?

7 thoughts on “Au dat boalele în Băsescu!

  1. Iar Vadim???? :)) Io credeam că nenea ăsta se mai calmează și el cu vârsta, dar văd că la el este invers…

  2. Cine a zis ca intelepciunea e un atribut al varstei inaintate s-a cam inselat! Stai sa-l vezi pe Becali peste 10, adica nici cu Basescu nu o sa-mi fie rusine … daca o sa mai prinda varsta aia! :))

    Chiar si asa, trebuie sa recunosti, Vadim are haz in nebunia lui! 😛

  3. Cum cine? Geoana, doar e al 2 lea om in stat … cel putin provizoriu! Eu as vrea sa candideze Boc ca sa-i las o dedicatie pe buletinul de vot! :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *