Vârstele bărbatului explicate prin comparație cu avionul!

Bărbatul până în 20 de ani: Avion de Hârtie
Numai zboruri rapide, de scurtă distanță și foarte scurtă durată.

De la 20 la 30: Avion de vânătoare
Întodeauna la post, 7 zile pe săptămână. Atacă orice obiectiv. Capabil să execute diferite misiuni chiar când acestea sunt la un interval scurt de timp.

De la 30 la 40: Aeronavă comercială
Menține orare regulate. Destinații destul de cunoscute și de rutină … Zborurile întodeauna ies la ora prevăzută, dar mai necesită mutări și adaptări care irită clienții.

De la 40 la 50: Aeronavă comercială pentru zboruri internaționale.
Funcționează la orele de lux. Destinații de înalt nivel cu rare abateri. Clientela sosește cu mari speranțe, la sfârșit iese obosită, dar satisfăcută.

De la 50 la 60: Aeronavă cargo
Pregătiri intense și multă muncă înainte de decolare. Odată în aer, manevrează lent și oferă foarte puțin confort în timpul zborului. Clientela este compusă în majoritate din valize și tot felul de vechituri.

De la 60 la 70: Deltaplan
Necesită condiții externe excepționale pentru a-și lua zborul, de o muncă teribilă pentru a decola iar după aceea evită manevre bruște pentru ca să nu cadă înainte de timp. După aterizare, demontează și strânge tot echipamentul.

De la 70 la 80: Planor
Zboară uneori, dar numai ajutat. Repertoriul manevrelor extrem de limitat. Odată ajuns la sol are nevoie de ajutor pentru a ajunge la hangar.

După 80: Aeromodel
Este doar decorativ, de funcțional nici nu se mai pune problema …

6 thoughts on “Vârstele bărbatului explicate prin comparație cu avionul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *