Bețigașul din urechea prezidențială!

Ieri, o țară întreagă a aflat cum Traian Băsescu, președintele României, s-a dus la Spitalul Militar Central din București. În mintea tuturor a apărut ideea că au dat boalele în el sau că l-au ajuns blestemele.

Tot ieri, dar seara și la TVR1, Traian Băsescu a explicat motivul vizitei sale neanunțate la spital. Avem pe piață câteva variante, una mai credibilă ca alta, deci să începem:

Explicaţia oficială: Eu înot în fiecare dimineață câteva zeci de minute. După mă curăț în urechi cu bețigașe cu vată. Vorbind la telefon am băgat din greșeală bețigașul cu partea fără vată și mi-am produs o rană în ureche. Am fost la spital și mi-au pus puțin rivanol.

Explicația mea: Traian Băsescu înoată în fiecare dimineață prin câteva pahare de băutură. Vorbind la telefon cu unul dintre miniștrii săi și fiind distras de vocea ei suavă și-a băgat din greșeală tirbușonul în ureche, provocându-i o rană. A fost dus la spital pentru niște spălături stomacale și să-i dezinfecteze urechea cu niște alcool sanitar.

Explicația liberală: Mihai Voicu se tot întreabă de unde a putut administrația prezidențială să cumpăra bețișoare de urechi cu vată la un singur capăt. Corect, de unde? Dar  poate pentru Băsescu ”invers”  înseamnă pe lat?

Explicția jurnalistică: Pentru Iosif Buble vizita președintelui la spital a fost imperativ necesară. Lui Traian Băsescu i s-au făcut spălături în urechi pentru limbile doamnei Culcer ce urmau să vină în acea seară!

Ce e mai credibil am lăsat la coadă. Nu am vrut să scriu până nu văd și varianta celor de la Tricolorul, adică de la Cornelui Vadim Tudor. Dacă nici el nu știe de ce s-a dus Băsescu la spital, nimeni nu știe.

Precum mă așteptam, colonelii și generalii din PRM nu mi-au înșelat așteptările, deci poftim:

Explicația serviciilor secrete: Traian Băsescu s-a dus la spital pentru cunoscutele lui ședințe de acupunctură care ne costă 150.000 $

Dacă după prima şedinţă, efectuată luni seara, acesta s-a simţit îngrozitor, următoarea, efectuată marţi, în jurul orele 19, se pare că l-a remontat temporar.

Medicul chinez Liu Heng i-a explicat că, prin cele două şedinţe de până acum, el nu a făcut altceva decât să regleze o parte din funcţiile vitale ale organismului şi să pună la lucru anumite organe interne, care funcţionau incorect. Chinezul l-a sfătuit să nu mai ia, momentan, nici un medicament, în afara celor administrate de el.

În urma unei discuţii cu medicii SPP, doctorul Liu Heng i-a spus lui Traian Băsescu că numai acupunctura nu va fi de ajuns pentru a rezolva cancerul hepatic, care constituie principala cauză a maladiei medicale. Chinezul a adăugat că o rezolvare pe termen lung a problemei ar putea avea şanse prin procedura chinezească numită „terapia genelor”.

Show-ul continuă!

3 thoughts on “Bețigașul din urechea prezidențială!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *