Tot n-am înțeles, Elena Udrea este sau nu din Pleșcoi?

Este Elena Udrea din Pleșcoi sau nu? Am tot căutat pe internet informații exacte și din surse credibile, dar nimic. Oare de ce? La fiecare articol răutăcios este și corespondentul său în care se dezminte acest lucru.

Mi se pare mie sau cineva ascunde ceva? Doar este de-a dreptul evident că articolele din presă care sunt pro-Elena Udrea sunt comandate!

Știu, văd conspirații și-s dominat de paranoia, dar după umila mea opine aș putea spune că da, Elena Udrea este din Pleșcoi, iar eu mă bazez pe următorele fapte:

Primo: Localitatea Pleșcoi este vestită pentru celebrii cârnați de oaie, iar Elena Udrea îndrăgește într-atât de mult cârnații încât este măritată cu unul, iar de altul, primul cârnat al țării, este foarte apropiată!

Secundo: Înțelepciunea populară, prin proverbele transmise din generație în generație, spune așa: Cine se scuză, se acuză!

Pe blogul personal al doamnei ministru Elena Udrea, la secțiunea „Despre mine”, este scris negru pe alb:

Dacă tot nu e adevărat, de ce s-ar simți cineva obligat să explice peste tot că nu e așa? Cum prinde ocazia, fie că e în ziare, conferințe de presă sau blogul personal, Elena Udrea ne tot amintește că nu e din Pleșcoi, ci la puțini km distantă, recte din Buzău.

Dacă pe mine m-ar acuza cineva că mă epilez pe piept, nu stau eu să zic peste tot că nu e așa, ba mai mult, să-mi și creez o obsesie legată de asta. Poate aș zice odată că nu e adevărat … cine crede, bine, cine nu, iarăși bine!

Părerea ta care e … Elena este sau nu din Pleșcoi?

13 thoughts on “Tot n-am înțeles, Elena Udrea este sau nu din Pleșcoi?

  1. Si da, si nu. Adica din ultimele 3 litere ale cuvantului PlesCOI este, ramane de vazut daca este si din primele 4.

  2. Tu ai venit cu dovezile biologice sau cum se numesc si care-s adevarate, dar eu vroiam niste dovezi … din alea cu certificat de nastere si chestii! :))

  3. elena cre’ca e din „Miovarnitel” si Base e din „Vovarnitel” (eventual cu cratimele aferente)

  4. Stimate domn, cand Sorin Ovidiu Vantu isi va lua talpasita din Delta Dunarii, spre exemplu, atunci ziaristul care a scris ca fata ar fi nascuta in Plescoi va dezminti asta. Pana atunci functioneaza Maskiovka ruseasca! Daca nu stii ce inseamna intreaba la tov. Iliescu! Pana atunci te poti delecta cu un mail care circula zilele astea despre, cica o biografie a Elenei, in care afirmatia cu Plescoi & etc. este parfum pe langa alte tampenii debiatte de unii care cred ca pot minti fara a fi verificati de altii care nu sunt chiar asa de creduli. Stima.

  5. Pe certificatul de nastere este trecuta localitatea Berca ce actualmente tine de Buzau, dar comuna Berca are si satul Plescoi.
    Realitatea este ca eu sunt gelos pe Lenus din Plescoi deoarece imi este teama ca va ajunge mai vestita decat Mitza Mihailescu (Biciclista) ot Ditzesti, fiind nu numai biciclista, ci si calareata.

  6. hahaha, asta-i buna! chiar si asa, nu cred ca exista amanta care sa nu fie invidioasa pe norocul ei chior … si uite cum se leaga cuvintele! :))

  7. Salut. Imi place foarte mult cum scrii si ma gandeam te adaug in blogroll daca vrei. Dupa cum probabil stii sunt unul dintre cei mai cunoscuti bloggeri A-list asa ca vei avea mai multa expunere. In cazul in care esti de acord lasa-mi te rog mesaj pe blog si da-mi si un mail la admin@arhiblog.ro ca sa nu uit. Neaparat lasa-mi mesaj si pe blog si pe mail te rog. E gratis 😉 Multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *